Петър Дочев направил на пияна глава първа стъпка в ухажването

...
Петър Дочев направил на пияна глава първа стъпка в ухажването
Коментари Харесай

Петър Дочев свалял Ирмена Чичикова на пияна глава

Петър Дочев направил на пияна глава първа стъпка в ухажването си на Ирмена Чичкова, с която са дружно към този момент от не малко време. Актьорът, който замести Александър Кадиев като екранен сътрудник на Деси Стоянова в предаването „ Преди обед ” по Би Ти Ви, се замислил за колежката си една вечер, когато се прибирал от барчето на НАТФИЗ. Необяснимо е и за него по какъв начин е станало - не прибирането, а това, че се е присетил за Ирмена, която феновете на Нова тв гледат в ролята на правосъдния доктор Дора в сериала „ Есента на демона ”. Петър Дочев, който тогава познавал колежката си незадълбочено, й изпратил смс не с сантиментално наличие, загатващо благосклонностите му, а „ нагла критика ” за представянето й във кино лентата „ Виктория ”, който гледал дни по-рано.
 

„ Тя единствено го видя и не ми отговори ”, споделял е Дочев. Минали месеци преди той отново да подсети за себе си. Този път случайноста била на негова страна. Ирмена Чичкова пристигнала да гледа дипломен театър в НАТФИЗ. Петър Дочев, който тогава бил студент последна година в академията, я видял в барчето, от където точно стартирал преди време ухажването й. Поздравил я и от дума на дума двамата разбрали, каквато равносметка създали по-късно, че има доста неща, за които могат да си приказват. Любовта им се развила много бързо до сериозна връзка, само че по кое време тъкмо се е случило това не е ясно, тъй като дълго време актьорите не я афишириха. За връзката им се разбра, когато започнаха да споделят общи фотоси в обществената мрежа.

Ирмена Чичикова, която ще означи 40-тия си празник на 22 май, е по-голяма от обичания си със 7 години. Разликата във възрастта им обаче в никакъв случай не е будела терзание нито у нея, нито у него. Преди да се залюби с Петър, актрисата претърпя сложна разлъка с артиста и водещ от Българска национална телевизия Стефан Щерев, с който имаха 13-годишна връзка. Ирмена, която от март е с нова визия – къса коса, и Дочев към този момент бяха в разцвета на любовта си, когато получиха опция да си партнират пред камерата на Българска национална телевизия. Двамата се снимаха в сериала „ Тревожност ”. Миналата година пък играха дружно в постановката „ Дъх ”.

От есента на предходната година Петър Дочев, прочут от сериала „ Пътят на достойнството ” по Нова тв, съчетава актьорската специалност с уговорките си на водещ дружно с Деси Стоянова на „ Преди обед ” по Би Ти Ви. Дочев спечелил тази работа с кастинг, на който се явил, мислейки, че го пробват за графа, тъй като таман по този начин му споделили от екипа на предаването. Едва по-късно схванал, че кастингът е бил за водещ на „ Преди обед ”. Той бързо завоюва благосклонностите на феновете. Изглежда се сработва добре и с Деси Стоянова, която неотдавна при своя медийна изява Дочев дефинира като експерт и визионер, а и много търпелива. С Александър Кадиев пък се познават от дълго време. Като по-голям и с повече опит, синът на Катерина Евро дори го окуражил да гони задачите си в специалността, когато Дочев към момента бил студент в НАТФИЗ. Това се случило преди съвсем десетилетия зад кулисите на церемонията за дипломирането на студенти на НАТФИЗ. Дочев – тогава третокурсник, бил водещ на събитието, а Кадиев, който към този момент бил водещ на „ Преди обед ” от година-две, бил един от гостите, чиято задача била да кажат вдъхновяващи думи на абитуриентите. Докато изчаквали да излязат на сцената, актьорите си разменили няколко думи. Моментът бил запечтан от режисьорът Антон Угринов, а фрагментът Дочев пази и през днешния ден. „ Сашо ми пожелава някакви готини неща за моето бъдеще, тъй като на идната година аз приключих. И години по-късно аз поемам щафетата от него ”, споделял е Дочев.

Актьорството не е първият му избор за специалност. „ Жестоко лъкатушкане се получи в тийнейджърските години, което е обикновено за един младеж ”, споделя Петър Дочев, който е родом от Бургас. Той приключил междинното си обучение в паралелка, в която се наблягало на георграфията и британския език. Тъкмо в тази област младият артист виждал бъдещото си развиване. „ Идеята ми беше да се отпътувам с интернационалните стопански връзки, дипломация и така нататък ”, разказвал е той. Променил решението си, след диалог с учителката си по география.

Последвали „ комплицирани тийнейджърски интервали ” , както Дочев ги е определял, като в следствие наблегнал на тренировките. Той се занимавал интензивно с източни бойни изкуства и по-специално с Шинкиокушинкай. Когато обаче попаднал в друга компания, трансформирал за повторно избора си за реализация. Тъй като приятелите му упражнявали ММА, Петър решил също да опита. „ Направих една подготовка ММА, майка ми научи. Няма в никакъв случай да не помни нейната реакция – цялостен шок. Каза: „ Източни бойни изкуства, география, британски език, интернационалните стопански връзки... ММА? ”, споделял е Петър Дочев, като е допълвал, че тогава се замислил. Нямал опция да разсъждава дълго, нито пък се стигнало до прочувствени разногласия с майка му. Може би най-много, тъй като се контузил, преди втората си подготовка по ММА и трябвало да се откаже.

„ Пресипвах си в едно тестерче малко парфюм, с цел да се освежа след тренировката. Както си преливам, не знам по какъв начин съм го затворил, само че то се пръсна в ръката ми и надлежно се заби едно стъкълце. Година и половина не можех да си прегъвам този пръст ”, описа Петър Дочев преди време, вдигайки показалеца на дясната си ръка. Оказало се, че е засегнал сухожилие. Звучи неуместно, само че таман заради тази причина се разделил с ММА кариера. Нямало по какъв начин да тренира хватки, камо ли да мери сили с съперници на кръга. Малко по-късно, бъдещият артист се озовал в учебния хор. Присъединил се към него, тъй като се влюбил в момиче, което пеело там. Тъкмо около хора Петър Дочев разкрил, че има гений за сцена и скоро по-късно се насочил към актьорската специалност.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР