Демократ от Северна Каролина, който търси преизбиране в Камарата, казва,

...
Демократ от Северна Каролина, който търси преизбиране в Камарата, казва,
Коментари Харесай

Уязвимият демократ от Камарата, който се бори да запази мястото си, отхвърля твърдението на претендента от Републиканската партия, че е „задължен“ на Байдън

Демократ от Северна Каролина, който търси преизбиране в Камарата, споделя, че е " борейки се всеки ден " за фамилиите в своя регион, до момента в който отблъсква обвиняванията, отправени от републиканския му противник, че е „ длъжен " на президента Байдън и подценява опасенията на гласоподавателите.

Респ. Дон Дейвис, D-N.C., сподели, че той и неговият екип „ работят толкоз интензивно, с цел да дават на фамилии в източна Северна Каролина “ в изявление за Fox News Digital.

„ Само през последните няколко седмици, ние обявихме над 13 милиона $ средства за публични планове, 15 разнообразни плана в осем окръга. "

Републиканката Лори Бъкхаут, която е в конкуренцията за представител на 1-ви конгресен окръг на Северна Каролина, сподели, че Дейвис е " политик от кариерата ", който " в никакъв случай не е имал ден в живота си, в който да ръководи бизнес ".

Представител Дон Дейвис, D-N.C., претендентът на Демократическата партия, ще се изправи против републиканеца Л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР