Две жени заклеймиха Jet2, след като мечтаната им ваканция се

...
Две жени заклеймиха Jet2, след като мечтаната им ваканция се
Коментари Харесай

Почивката на пътниците на Jet2 беше „развалена“, след като авиокомпанията ги изпрати до грешния остров по погрешка

Две дами жигосаха Jet2, откакто мечтаната им почивка се трансформира в призрачен сън, когато инцидентно бяха откарани със аероплан до Менорка вместо плануваната дестинация Майорка.

Гафът се случи, макар че бордните им карти бяха тествани неведнъж. Линда Трестрейл, 69, и Уенди Ръсел, 71, показаха разочарованието си от Jet2 за злополуката, която ги накара да кацнат на неверния остров. Грешката стана явна едвам когато водачът разгласи приближаването към Менорка.

Jet2 се извини за злополучния случай, като упрекна за него „ човешка неточност “ и проблеми със службите за специфична помощ на летище Бристол. Въпреки това дуетът е ужасяващ от поредицата от несгоди, с които се сблъскаха, и настояват, че не са получили обезщетение. Линда изрази недоверието си: „ Чувате за чанти, отиващи на неверни полети, само че не и за хора. Причината, заради която резервирахме Майорка, е късият полет, знаехме, че подвижността ни не е добра, тъй че не искахме да пътуваме доста – ние са пенсионери с увреждания....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР