Сърцето на опустошен мъж остана с разбито сърце, когато отвори

...
Сърцето на опустошен мъж остана с разбито сърце, когато отвори
Коментари Харесай

`Писмо от лекаря на жена ми доказа, че тя е изневерявала - не сме били интимни от 10 години`

Сърцето на " унищожен " мъж остана с разрушено сърце, когато отвори писмо от лекаря на жена си, единствено за откри съответно доказателство в съзнанието му, че тя му е изневерила.

Търсейки съвет, той изясни, че не е бил физически съкровен със брачната половинка си от 10 години - и има вяра, че писмото изяснява за какво половият им живот беше пресушен.

Той показа, че връзката им е била " прелестна " допреди 10 години. Всичко се промени, когато тя отиде на кокошка в Прага с другари, като сподели, че интимността им се е " влошила ". защото тя се оправдаваше толкоз доста, че той в последна сметка се реалокира в свободната стая, тъй че даже не спят в една спалня. Въпреки това, откакто видя писмото на лекаря, потвърждаващо, че жена му има ППИ, той остана в несъгласие дали най-сетне да се изправи против нея.

Той писа на Скъпа Дейдре, пишейки: „ Миналия месец тя трябваше да отиде в болница за процедура и желаех да видя писмото за изписване, с цел да мога да оказа помощ с възобновяване й “, и той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР