Риши Сунак ще удвои плана си за съживяване на задължителната

...
Риши Сунак ще удвои плана си за съживяване на задължителната
Коментари Харесай

Риши Сунак удвоява плана си за национална служба, тъй като недоволството на торите нараства

Риши Сунак ще удвои проекта си за възкръсване на наложителната национална работа в Обединеното кралство в понеделник, защото недоволството в Консервативната партия се ускорява от неувереното му показване на изборите.

С началото на първата цялостна седмица от акцията министър председателят ще призове шефовете да дават преимущество на претендентите за работа, които са служили в армията.

Но неговият „ самоуверен “ национал проектът за обслужване провокира безпокойствие във въоръжените сили на фона на опасения, че може да наложи напрежение на армията.

Междувременно заместник-лидерът на лейбъристите Анджела Рейнър осъди проекта на Сунак да отклони £1,5 милиарда годишно от „ равнене “ на средства за небогати райони, с цел да помогне за заплащането на „ обезверената “ скица. Още 1 милиард паунда ще дойдат от битката с избягването на налози и укриването на налози.

„ Не знам дали да се дръзвам, или да рева “, сподели един някогашен ръководител на Консервативната партия за досегашната акция на Сунак. Друг някогашен па...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР