Дневен хороскоп за 29.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОвладейте емоциите

...
Дневен хороскоп за 29.04.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНОвладейте емоциите
Коментари Харесай

Овните да пътуват със семейството си, Телците да не се излагат

 Дневен хороскоп за 29.04.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Овладейте страстите си, не се ядосвайте и преценявайте думите си, с цел да не се окажете виновници за напрежението, без да го осъзнавате. Ако имате опция пътувайте със фамилията си. Настроението ви е изменчиво. Очакват ви триумфи в материално отношение, само че не допускайте финансови загуби, поради прибързани решения за вложения, в случай че работите и в този ден. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове и приятни диалози. Не насилвайте интимните си половинки, в случай че нямат предпочитание за полови удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не се изкушавайте да се изявявате в области, които са ви непознати единствено тъй като сте се заинатили и не се поддавайте на желанието си да блеснете със познания пред по-знаещите от вас, тъй като ще се изложите. Тези от вас, които се занимават с бизнес да не работят преждевременно и да не се натоварват с обещания за съдружничество, което може да ги провали. Внимавайте с думите си, с цел да не предизвикате сериозна препирня в фамилията си. Влюбените ще изживеят съществени проблеми. Запазете успокоение и не проявявайте експанзия. 

БЛИЗНАЦИ

Ще изживеете тествания, не малко и даже на моменти мъчителни, само че макар тях ще съхраните положителното си въодушевление. Не прекалявайте с диалози с хора, които не са ви приятни. Избегнете диалозите с ваши задгранични сътрудници. На работното място избягвайте рецензията, с цел да не засегнете вашите сътрудници, на чиято помощ разчитате. Радвате се на съгласие в фамилията, което ви дава увереността в личните благоприятни условия. Вечерта още веднъж се отдайте напълно на възприятията си. Сексът ще ви се отрази добре. 

РАК

Днес сте в прелестно въодушевление и сте подготвени за развлечения, само че сте орисани да натоварите деня си с доста работа. На работното място се предпазвайте от неточности. Не сте в положение да се заловите с каквато и да е работа. Ако се занимавате с издателска или литературна активност, триумфът ще е с вас. Избягвайте сантименталните срещи, които ще се окажат разочароващи в скоро време. Отдайте се на интимни мигове и полови удоволствия, единствено в случай че желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви нужни.

ЛЪВ

Лесно ще осъществите потребни контакти. Помогнете на вашия сътрудник да се пребори с паниките си. В длъжностен проект не си навличайте проблеми с вашите сътрудници, единствено тъй като сте решили да им противоречите. На работното място сте уверени и изпълнени с готовност да докажете качествата си. Въображението ви е на висота. Ваши неприятели, които завиждат на хармонията в фамилните ви връзки, желаят да ви навредят с интриги и клюки. Пазете се. Не допускайте срив в половите си връзки. Не се лишавайте от здравословен секс.

ДЕВА

Не е изключено да сте податливи на въздействие и  рисковани финансови интервенции да подсигуряват още повече или да срутен напълно финансовата ви непоклатимост. Обърнете внимание на околните си и не се сърдете на рецензия от тяхна страна. Със личните си благоприятни условия сте в положение да постигнете доста, само че дребна помощ в профил не е непотребна. След обяд са вероятни неуспехи в персоналния живот. Ако простите изречените обиди, ще се справите с проблемите си в фамилията. Бъдете признателни, в случай че сътрудникът ви е подготвил вместо вас сантиментална вечеря.

ВЕЗНИ

Имате предпочитание да пътувате, заради което на работното място сте отпуснати и без предпочитание за работа. Съберете сили и отхвърлете най-важните си задания за деня, с цел да си спестите напрежението. Не провеждайте диалози за вложения, тъй като нямате гаранция че ще са доходни и че имат бърза възвращаемост на вложените от вас средства. Ако не сте фамилни и задачата ви е взаимно бъдеще без усеща с колегата си, бъдете уверени, че няма да сте щастливи. Семейните и влюбени в своя сътрудник ги чакат сантиментални мигове и полови удоволствия.

СКОРПИОН

Днес се справяте добре с всичко замислено. Възползвайте се от всяка удобна опция да изява. Ще сте в положително въодушевление, в случай че сте се справили с работата си. Имате опция да покажете на какво сте способни. Не споделяйте проектите си, тъй като ще се разочаровате, че са попаднали във ваши съперници. Жените да се внимателни към новите си познати, които не са подобаващите интимни сътрудници, поради разликата в интелекта. Не се поддавайте на желанието за интимна непосредственост, тъй като след секса ще се почувствате предадени. 

СТРЕЛЕЦ

Денят разрешава да обмислите финансови интервенции. Бъдете деликатни, в случай че теглите пари от банкомат. Не е изключена препирня поради ревнивост. Тези от вас, които са поканени на семинар или на обществена полемика, обвързвана с професионалните им проекти, ще се показват ненадейно добре. Ако имате до себе си сътрудник, който не желае да покаже възприятията си към вас, то е тъй като се опасява да не го нараните. Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се преценявате с желанията на интимния си сътрудник в леглото.

КОЗИРОГ

Бъдете реалисти и не мислете отрицателно за бъдещите си проекти в професионално отношение, с цел да не се окажете с напразни упования на новото и на триумф, който не сте проектирали в дните си. Новите срещи и контакти се изпълнени с лъжливи оферти и ще ви донесат доста разочарования. Установете хармонични връзки с околните си. Възможно е ново сантиментално запознанство, само че не бързайте да се влюбвате, тъй като следствията са неприятни. Намерете правилният път към сърцата на обичания, в случай че желаете да изживеете и довечера приятни полови удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако не ви се работи, време е да осъзнаете, че е във ваша изгода да отхвърлите неотложните си служебни отговорности, с цел да не си създадете проблеми с сътрудниците и да се приберете да си почивате, стига да нямате настоятелен отговорности. В този ден се чувствате отпаднали и преуморени, само че ще сблъскате с непредвидени компликации вкъщи преди да тръгнете за работа. Отношенията в фамилията и с обичания ви са хармонични. Вечерта се отдайте на отмора в компанията на обичания и не пропускайте половите удоволствия. 

РИБИ

Спокойствието и хармонията, които създавате ще се отразят добре на всички към вас. Въздържайте се от взимане на значими решения, свързани с професионалната ви реализация. Тези от вас, които имат желание да уголемяват активността на компанията си, през днешния ден може да обсъдят желанието си с деловите си сътрудници. Възстановете хармонията в връзките си, изключително в фамилията и с интимния си сътрудник, с цел да избегнете депресията. Липсата на полови мигове при някои от вас вреди на здравето и на душeвността ви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР