Жената на продуцента Андрей Арнаудов не била цял човек, защото

...
Жената на продуцента Андрей Арнаудов не била цял човек, защото
Коментари Харесай

Жената на Андрей Арнаудов се изповяда в ефир

Жената на продуцента Андрей Арнаудов не била цялостен човек, тъй като все е половинка - половинката на Андрей, половинката на сестри Толеви, певческа половинка. Това горчиво самопризнание през смях прави Емануела Толева в предаването " Кой да знае ".

В завърналото се още веднъж на екран вечерно спортно шоу  някогашната манекенка играе в тандем с Милица Гладнишка против сестра си Доротея Толева и артиста Христо Пъдев. Еми е половинка и в тима си, означават участниците.

Водещият Сашо Кадиев пробва да я успокои, че тя най-малко е половинка, а той би трябвало да се задоволява като Малкото Евро. Както нормално не пропуща да спомене майка си Катето Евро, която била Голямото Евро.

" Аз съм дребното Евро. Даже съм половин евро. Аз съм 50 цента ", майтапи се със себе си Сашо. При което гостенките му го довършват с прозрението, че той е българската версия на американския рапър 50 Cent, чийто креативен псевдоним се превежда точно като " 50 цента ".

Следват нови бъзици с Емануела и нейното самопризнание, че не е цялостен човек. Тя декларира, че желае да прави дует (макар че би трябвало да е трио) с братя Аргирови, при което я подкачат, че по този начин отново ще бъде половин реализатор, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР