Днешната статия на нашия гост-автор Станимир Михов се занимава с

...
Днешната статия на нашия гост-автор Станимир Михов се занимава с
Коментари Харесай

11 грешки в храненето и тренировките, които провалят над 95% от нас

Днешната публикация на нашия гост-автор Станимир Михов се занимава с, които съвсем всеки позволява при започване на своя път към мечтаното тяло. Какво може да ни отклони от задачата, какво е добре да заобикаляме, за да бъдем по-успешни и задоволени, вижте в идващите редове.

Грешка 1: Брой хранения дневно и време за банкет

Една от най-обсъжданите тематики във фитнес средите от 2005 година насам е какъв брой хранения дневно е най-оптимално да одобряваме и кога на деня да са те. Съществува следната наклонност:

Начинаещи: Отделят голямо внимание на това кога на деня се хранят и какъв брой на брой хранения имат.

Средно напреднали: Разбират, че не това е най-важното и стартират да поучават свои другари и познати, че брой хранения и време за банкет са изцяло незначителни фактори и не е належащо да се обръща каквото и да е внимание.

Напреднали и фитнес специалисти: Отделят внимание на безусловно всеки подробност, само че имат дисциплината да създадат приоритет най-важното, а не най-удобното.

Моето умозаключение? Ако желаете да работите допустимо най-ефективно за реализиране на дадена фитнес цел, даже най-малкият подробност е от голяма важност. Но в случай че може да извършите единствено част от всичко предложено, то бъдете сигурни, че първо покривате основата и най-важното, а по-късно всичко в допълнение.

В случая в основата на, повишаване на или оптимизация в композицията на тялото постоянно ще е общият брой признати против изразходени калории. Ако желаеме да понижим тежестта си, е належащо да одобряваме по-малко калории по отношение на изразходените и да сме в калориен недостиг. Ако желаеме да повишим тежестта си, е належащо да одобряваме по-голям брой калории по отношение на изразходените и да сме в калориен остатък.

Брой хранения и време за банкет са от второстепенно значение, само че също значим аспект за усъвършенстване на енергийни равнища през целия ден са хормонална реакция,, отбягване на тежест в стомаха и други фактори, които косвено могат да създадат фитнес проект сполучлив или несполучлив.

Най-честа процедура за банкет на хранения за човек, който работи от 09 до 17 ч., е: закуска, междинно хранене, обяд, междинно хранене, вечеря.

Хранене наоколо до сън не се свързва с непосредствено повишаване на килограми и мазнини. В непосредственост до хранене е целесъобразно да се заобикалят храни и питиета, които могат да покачат кръвната захар. Повишаване на кръвна захар се свързва с угнетяване в отделянето на през нощта, който спомага доста в регулирането на мастния продан ().

Грешка 2: За да постигнете тялото, което желаете , е наложително да гладувате

Не е нужен сериозен апетит за реализиране на намаляване. Гладът в действителност е доста по-лесният метод да се отслабне, само че не и най-здравословният, нито този, който ще помогне за реализиране на най-хубави резултати. Причината е, че когато се гладува, се губи скъпа мускулна маса, която новак има в минимално количество. Балансът сред количество мускулна маса и количество мазнини прави тялото да наподобява плътно, тонизирано и завършено.

Интересен факт: Дори минимални тренировки с тежести може да способстват доста за опазване на мускулна маса и затова за предварителна защита в образуването на, отпусната кожа и други при режим за намаляване.

Грешка 3: Прием на огромен брой калории от течности

Прием на калории от питиета като овкусено кафе, фреш, натурални сокове и други са провалили огромен брой опити за съблюдаване на. Всички изброени съдържат захар, глюкозо-фруктозен сироп или различен подсладител. Малко количество захар е нужда, само че непрекъснат банкет ще дава на тялото леснодостъпна сила, която първо е належащо да бъде изразходена, с цел да имаме късмет да достигнем до към този момент насъбран ресурс (мазнини) с фитнес извършения или друга физическа интензивност.

В същото време неналичието на, въглехидрати, потребни мазнини и фибри прави калориите лесноусвоими и надлежно налични за потребление като сила единствено за къс интервал от време. Важен фактор е, че предоставената сила на тялото, която не може да бъде употребена дейно, се складира още веднъж като ресурс. Прием основно на вода е от огромно значение за контролиране на вкус за нездравословни храни и калорични питиета, повече тонус и сила през целия ден, а като сложен резултат – по-лесно изгаряне на мазнини и поддържане на доста по-добра фигура.

От какъв брой вода се нуждаем?

Въпреки че отговорът варира по отношение на персоналното тегло, възрастта, физическата интензивност и ред други фактори, добър образец би бил: в случай че тежите 70 кг, то здравословното количество вода би било сред 2,5-4 литра вода дневно. При установяването коя граница да изберете вземете поради: климата, физическата интензивност и потенето.

Стана ясно, че калории от течности пречат на отслабването, само че те могат да са толкоз нездравословни и когато целим повишаване на. Ако непрекъснато одобряваме натурални сокове или газирани питиета, сигурно ще изпитаме доста по-големи усложнения в приема на нужните количества храна за задачата. Също по този начин хората, които споделят, че не могат да закусват заран, нормално са тези, които са привикнали да стартират деня си с кафе или сок.

Грешка 4: Прием на прекомерно доста здравословни храни

Само тъй като огромна част от храните, които консумирате, са в категорията здравословни храни или био храни, не значи, че може да консумирате несъобразени количества, без това да има своето въздействие. Ако приемате прекомерно доста калории по отношение на тези, които изразходвате, то ще предоставяте на тялото непотребна сила, която няма да бъде употребена дейно и надлежно ще бъде складирана като мазнини.

Здравословните избори са значими, само че в това време би трябвало да следите най-малко ориентировъчно общия брой признати калории, тъй като това е главният фактор дали ще покачите, загубите или поддържате килограми. Най-честа неточност, която следя тук, е приемът на огромни количества плодове. Плодовете са потребни, съдържат витамини, минерали, фибри, само че в това време и фруктоза – тип захар.

Тялото ни е способно да обработи единствено несъмнено количество захар и заради тази причина, когато целим намаляване, редуцирането на плодове до 1-3 бр. на ден е мощно целесъобразно. Замяната на плодове със зеленчуци е превъзходен метод да се набави това, което дават плодовете, само че без количествата захар, които ги съпровождат.

За повишаване на мускулна маса също е належащо ограничение в приема на плодове, защото те ще попречат да се одобряват комплицирани въглехидрати, които имат по-голямо приложение за задачата, а точно, ориз, пълнозърнеста паста и др.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР