Манчестър Юнайтед няма намерение да продава Бруно Фернандеш през лятото.

...
Манчестър Юнайтед няма намерение да продава Бруно Фернандеш през лятото.
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед не смята да продава Бруно Фернандеш

Манчестър Юнайтед няма желание да продава Бруно Фернандеш през лятото. Португалският национал имаше неуверен за стандартите си сезон, само че все пак си остава един от най-важните играчи в състава на " алените дяволи ". В последните седмици имаше спекулации по отношение на бъдещето на 29-годишния плеймейкър, само че съгласно " CaughtOffside " на " Олд Трафорд " са взели решение, че ще го задържат непременно.

Смяташе се, че Фернандеш е обект на интерес от страна на Байерн (Мюнхен). Според други информации пък клубове от Саудитска Арабия са подготвени да предложат 100 млн. евро за правата на португалеца. Въпреки това в Юнайтед не желаят да се разделят с капитана си, който е доста значим състезател, с цел да бъде изтърван толкоз елементарно.

Португалецът има контракт до лятото на 2026 година и в клуба не желаят да прибързват с продажбата му. Ако и идващия сезон той демонстрира съмнения в изявите си, клубът може да реши да го продаде през идващото лято.

На " Олд Трафорд " направиха много неприятни вложения в последните няколко години, само че Фернандеш със несъмнено не е една от тях. Откакто се причисли към " алените дяволи ", през 2020 година, той има 231 мача, 79 гола и 65 асистенции. Напоследък и самият състезател наподобява неудовлетворен от неналичието на титли, само че по всичко проличава, че той ще остане най-малко още една година в британския гранд.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР