Ливърпул потвърди, че няма планове да играе мач от Висшата

...
Ливърпул потвърди, че няма планове да играе мач от Висшата
Коментари Харесай

Позицията на Ливърпул относно играенето на мачове в чужбина след коментарите на председателя предизвикаха възмущение

Ливърпул удостовери, че няма проекти да играе мач от Висшата лига в чужбина, откакто президентът на клуба сподели, че е „ решен да играе в Ню Йорк “.

Мърсисайдци са благосъстоятелност на американци и културните разлики сред Англия и тези от другата страна на Атлантическия океан преди този момент са довели до конфликт. Шефовете на FSG на Ливърпул бързо се обърнаха на фона на отрицателната реакция към препоръчаната Суперлига преди няколко години и в този момент един от техните водещи светлини се озова в гореща вода.

Том Вернер, в изявление за Financial Times, призна той би се радвал да види Ливърпул да придвижи съревнование от Висшата лига в Америка - и отвори още по-амбициозен проект да види няколко мача, играни по едно и също време по целия свят.

Той сподели: „ Решен съм един ден мач от Висшата лига да се играе в Ню Йорк Сити. “ След това Вернер сподели: „ Дори имам някаква луда концепция. Че ще има ден, в който ще играем една игра в Токио, една игра няколко часа по-късно в Лос Анджелис, една игра няколко часа по-късн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР