Светлана Гущерова с охота се оставя в ръцете на други

...
Светлана Гущерова с охота се оставя в ръцете на други
Коментари Харесай

Светлана Гущерова е на пълно подчинение: Не е за вярване кой я командва

Светлана Гущерова с ненаситност се оставя в ръцете на други хора, които да управляват живота й и то до най-дребния подробност. Причината е обвързвана най-много с вярата й в астрологията.
От години дамата на предприемача Християн Гущеров се доверява на астроложката Габриела Атанасова, която наричали Близначката, защото има сестра близначка. За всичките си четири раждания до момента Светлана се доверила на препоръките на Габи за разположението на звездите.
Всъщност Светлана Гущерова не правела и крачка без да се посъветва с астроложката, която управлява освен персоналния й живот, само че и бизнес начинанията й, триумфите в които Гущерова е уверена, че се дължат точно на това.
Пресен образец е бизнеса на милионерката със личната линия пижами. След астро съвет тя я пуснала на пазала на 16 май, тъкмо в 10:30 ч. сутринта, написа „ Стандарт “.
„ Аз съм огромен почитател на астрологията. Затова изцяло се поверявам на обичаната си астроложка Габриела Атанасова, която ме поучава за всичките значими неща, които се случват в живота ми. Затова и завръщането на марката ми се забави “, написа неотдавна Светлана в профила си в обществените мрежи, с което и още един път удостоверява горните редове.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР