Два дни след тежката катастрофа с джипа на НСО, в

...
Два дни след тежката катастрофа с джипа на НСО, в
Коментари Харесай

Кирил Петков пак излъга. Уж щеше да спре кампанията си заради катастрофата, но „цъфна“ на предизборна агитация в Силистра

Два дни след тежката злополука с джипа на НСО, в който се возеше Кирил Петков, край Варна при който почина човек, шефът на „ Промяната “ бе заловен в поредна неистина.

Вечерта след нещастието Кирил Петков разгласи, че стопира предизборната си акция поради нея и ще се опита да помогне с каквото може на фамилията на починалия в злополуката мъж. Вследствие на свирепия удар брачната половинка на жертвата е в кома във варнеска болница.

Това, както постоянно се оказа следващата неистина. Днес босът на Политическа партия се оказа…на предизборна среща в Силистра. Това излиза наяве от пост в обществените мрежи на негов симпатизант и фотоси от събитието.

„ Колкото и неистини и операции да измислят „ доброжелателите на Продължаваме Промяната, няма по какъв начин да лишават обичта на хората. Посещението на Кирил Петков в град Силистра бе изпълнено с религия, доверие и оптимизъм “, написал фенът на „ смяната “ Богомил Петков. И пуснал фотоси от „ събитието “, на които се вижда Кирил Петков с три последователки.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР