dnes.bgДворците на кралица Елизабет крият много тайни. Никога не можеш

...
dnes.bgДворците на кралица Елизабет крият много тайни. Никога не можеш
Коментари Харесай

Тайните на Бъкингам: Кралицата сама сервира чай

dnes.bg

Дворците на кралица Елизабет крият доста секрети. Никога не можеш да си сигурен на какво или на кого ще попаднеш.

Един ден другар на кралския тапицер Кевин Андрюс е извикан на работа в Бъкингамския замък. Докато сглобявал едно бюро, зад тила си чул глас на " добре говореща жена ", която го попитала дали желае чаша чай.

Без да се обръща, измореният мъж споделил, че желае " прекрасен чай с две кубчета захар, който да не е като тези китайски и други гадости, които му донесли последния път, в който бил в двореца. "

Малко по-късно дамата се върнала и му споделила, че е оставила чая на масичката до него. Когато се обърнал, служащият видял не прислугата, а самата кралица Елизабет.

Кемин Андрюс споделя тази история в документалната поредност " Тайните на дворците ", която ще стартира скоро да се излъчва по The Channel 5. А останалите чиновници на кралицата също имат да опишат забавни неща.

Дики Арбитър, който работил като прессекретар за кралското семейство разкрива, че в миналото в Бъкингамския замък имало бар, само че той трябвало да затвори, защото един ден безусловно всички сужители се напили.

Оказва се, че и Елизабет II обича да си пийва. Нейното обичано пиво е джинът. А по думите на основния й готвач, тя " не пие всеки ден, а... всяка вечер ". " Със сигурност не пие по 4 чаши дневно ", споделя той.

Всяка вечер с вечерята кралицата обича да пийва и от обичаното си немско алено вино. Според документалния филм на територията на двореца може да бъде открит и уединен банкомат, който не е ясно дали в миналото е бил употребен от Елизабет II.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР