Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз обяви новите си решения.

...
Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз обяви новите си решения.
Коментари Харесай

БФС препотвърди забраната за картотекиране на нови играчи на ЦСКА - София заради още двама

Дисциплинарната комисия на Българския футболен съюз разгласи новите си решения. От централата препотвърждават възбраната въведена от ФИФА за картотекиране на нови футболисти на - София. Припомняме, че преди десетина дни БФС забрани на " алените " да притеглят нови попълнения поради това, че клубът не е извършил финансовите си отговорности към Серджо Филипе Диас Рибейро и Франциско Морено Руано. В днешното официално съобщение става въпрос за задълженията към Бернардо Тенгариня и Нилсон Антонио.

Ето известието на Българския футболен съюз:

" Решения - 04.03.2022 година

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Бернардо Давид Мендес де Кампос Тенгариня от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА.

Предвид неизпълнени финансови отговорности към Нилсън Антонио Да Вейга Барос от ПФК " ЦСКА-София " гр. София, според решение на Спортният трибунал в Лозана /CAS/ и въведена от ФИФА - възбрана за вписване на нови играчи в интернационален проект, както и сезиране на ДК при БФС от Дисциплинарната комисия на ФИФА от 28.02.2022 година, на съображение чл.71, ал.1, б. г/ от Директива за птиците /2021/2022/ – ДК постанова възбрана за картотекиране на нови футболисти на ПФК " ЦСКА-София " гр. София влизащо в действие от датата на сезиране. Забраната е в действие до последващо решение на ФИФА. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР