Директорът на Областната дирекция на МВР-Бургас Калоян Калоянов напуска поста

...
Директорът на Областната дирекция на МВР-Бургас Калоян Калоянов напуска поста
Коментари Харесай

След срещата при вътрешния министър: Заваляха оставки на полицейски началници

Директорът на Областната дирекция на МВР-Бурга с Калоян Калоянов напуща поста си, както и системата на вътрешното министерство, след дълги години професионална кариера. Това заяви Цветелина Рандева, представител на полицията в града.

По-късно денем се чака да бъде оповестено кой ще застане отпред на дирекцията.

Според неофициална информация от Министерство на вътрешните работи към този момент има рокада и на директорския пост в Благоевград. Досегашният шеф Георги Кандев е сменен от антимафиот №1 в Кюстендил Даниел Димитров. Очаква се той да бъде показан пред сътрудниците си в в Благоевград по-късно през днешния ден.

Очаква се нов шеф да има и регионалната полицейска дирекция в Пловдив, където преди няколко дни вътрешният министър Калин Стоянов освободи от поста Васил Костадинов поради убийството на 24-годишния Димитър Малинов в Цалапица.

11 шефове на регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи през вчерашния ден сутринта бяха извикани на среща с вътрешния министър Калин Стоянов . Те са били помолени да изоставен или да бъдат преназначени на по-ниски позиции в системата на Министерство на вътрешните работи.

Решението на Стоянов било въз основата на разбор на работата им досега и било за сполучливото осъществяване целите на силовото ведомство.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР