Директорът на Детско-юношеската школа на Пескара – доц. Джузепе Джерия,

...
Директорът на Детско-юношеската школа на Пескара – доц. Джузепе Джерия,
Коментари Харесай

Бившият директор на Академията на Ювентус открива семинара Sport X

Директорът на Детско-юношеската школа на Пескара – доцент Джузепе Джерия, ще открие първото издание на семинара “Sport X”, който ще се състои на 8 май в София. Организатор на събитието е Сдружение „ Бъдеще посредством спорт “, а хазаин – столичният „ Витоша Парк Хотел “. Темата на семинара, който ще събере на едно място треньори, ръководители и деятели от редица родни професионални и аматьорски клубове, ще бъде: „ Съвременните условия към младите футболисти “.

Освен доцент Джерия, който е и някогашен началник на академията на Ювентус, присъединяване в “Sport X” ще вземат отговорникът за образованието и развиването на гениите в Астън Вила Пол Бракуел, лицензираният от над 20 години като сътрудник в Шотландската футболна асоциация Павлин Панайотов и членът на Международната асоциация по спортно хранене – доктор Райна Стоянова.

„ Sport X” е подобаващ както за треньори, ръководители и експерти, работещи в системата на детско-юношеския футбол, скаути, сътрудници и футболисти на възраст сред 16 и 19 години, по този начин и за всички млади и амбициозни хора, които желаят да натрупат познания по отношение на работата и организацията в клубните академии на Запад и да се развиват в областта на футбола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР