Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището Ловеца

...
Динко Вълев от Ямбол, който стана известен с прозвището Ловеца
Коментари Харесай

Динко Вълев върти бизнес с момичета в Нидерландия?

Динко Вълев от Ямбол, който стана прочут с прозвището " Ловеца на бежанци " върти бизнес с жрици на любовта в Амстердам, а тиражираната вест провокира бурни реакции в обществените мрежи.

Динко вербувал девойки най-много от градовете Ямбол и Кърджали, след което им уреждал витрина в Холандия. По тази причина му се постанова да пътува ежемесечно, с цел да му регистрират пари и да ги управлява.

" В момента за него работят 12 девойки в Амстердам. Въртят се на промяна по 6, с цел да почиват. Доста съществени пари му докарват ", написа таблоидът " Уикенд ".

Според тиражираните информации към днешна дата Динко Вълев, който е прочут в родния си град и спрякора си Бозавия, разполага с над 6 витрини в Нидерландия, които са регистрирани легално на името на български турчин, който се занимава със същия бизнес и в Германия, а двамата са в съдружничество от години. В Холандия е мъчно да се откри непрекъсната квартира и се изисква да бъде изтъкната причина за престоя там. Цената на една витрина на ден пък е 150 евро.

Така, с цел да не се вкарва в преразход и да не заплаща огромен налог на витрините, ямболският шмекер записал проститутките като администраторки и камериерки. На девойките пък ловецът на бежанци обещавал най-малък месечен приход от 4 000 евро месечно. " Те постоянно си го докарват, тъй като един сеанс коства 50 евро ", споделя информаторът ни. По-елитните ескорти Динко пък изпращал на крупни предприемачи, написа още изданието.

Един от най-верните му клиенти има строителна компания в Холандия и е построил общежитията на част от огромните холандски университети. Нидерландецът имал култ към девойки от балканския полуостров и бил подготвен да заплаща крупни суми, с цел да си уреди секс с жена от Балканите. Сред най-верните жрици на любовта на ямболския предприемач обаче е Вероника Никофорова от Перник, която е и негова държанка. " Тя е маман и управлява останалите девойки ", твърди вестникът.

" За малко Динко имаше и проблеми, когато Холандия беше парализирана поради ковид. Тогава витрините не работеха и достъпът до тях беше мощно стеснен, само че в този момент му потръгна ", споделя мъжът. Бизнесът на ямболския дирибей даже доста се увеличен и той почнал да се занимава с трафик на дами и от Румъния.

" Динко работи по схемата 70 на 30, като 30% от облагата остава за девойките ", споделя информаторът ни. По думи му, с изключение на всичко останало, Вълев постоянно принуждавал девойките да прекарват и неразрешени субстанции, защото цената им в Амстердам е съвсем двойно по-висока. Дори неотдавна една от компаньонките от Сандански била хваната от конна полиция в миг на доставка. Освен това той налагал извънредно непоколебим надзор над компаньонките и постоянно се стигало до побой, с цел да не си разрешават срещи с клиенти отвън работно време.

" Сменява им даже местата по витрните като предварителна защита. Една и съща от неговите няма по какъв начин да стои дълго време на едно място”, безапелационен е източникът ни. Някои от девойките даже подавали тъжби за побой и склоняване към проституция, само че най-често жалбите им изчезвали, тъй като Вълев имал съществени връзки в полицията и употребявал разнообразни способи, с цел да накара някоя от тях да замълчи.

Ловецът на бежанци се е захванал и с друга престъпна скица. Той плащал на съответни катаджии в регионални градове, с цел да му дават предварителна информация за произшествия с камиони. В случай на гибел на водача стоката от камиона се събира, а след което се продава. За услугата Динко цакал сред 500 и 1500 лв. на еднообразен.

Припомняме, че през 2017 година Вълев, който бе и участник във „ Вип Брадър”, бе арестуван за нанесен побой над негов чиновник, откакто го заподозрял, че източва бензин от един от фирмените му камиони.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР