Диетата Зайлер носи името на своя автор Анна Зайлер. Този

...
Диетата Зайлер носи името на своя автор Анна Зайлер. Този
Коментари Харесай

Отслабнете без чувство на глад с диетата Зайлер

Диетата Зайлер носи името на своя създател Анна Зайлер. Този способ на хранене се ползва в лечебните центрове в Швейцария, където оказва помощ на хората да се освободят от непотребните килограми, без да изтощават тялото си и да губят скъпи храните субстанции. При него дневно се одобряват сред 1200 и 1500 калории или другояче казано - количеството, от което се нуждае тялото ни, с цел да действа обикновено освен при въздържан, само че и при деен метод на живот.

Диетата няма противопоказания, само че пък има многочислени изгоди за тялото. Тя понижава непотребното тегло, усъвършенства кръвообращението, форсира метаболизма, спомага за освобождението от токсините и прави кожата по-гладка и красива.

 Отслабнете без възприятие на апетит с диетата Зайлер

Започвайки да следвате диетата Зайлер, ще ви се наложи да се откажете от модифицираните храни, сладкишите, чипса, безалкохолните питиета, алкохола, тестените закуски, мазните и пържените храни. Ще би трябвало също по този начин да приемате най-малко по 1.5-2 л вода дневно. Добре още и да се движите интензивно, в случай че желаете по-бързо да видите резултати.

Както към този момент стана дума, диетата се основава на приема от към 1500 калории дневно. Това значи, че в границите на 24 часа можете да приемате 200 немазно месо (пилешко, риба), 350 г плодове, 500 г зеленчуци, 70 г пълнозърнест самун, до 200 мл мляко, 1 яйца, 30 г масло, 30 г нискомаслена извара (или 15 г сирене).

 Отслабнете без възприятие на апетит с диетата Зайлер

Позволено ви е да пиете и кафе, само че то не трябва да надвишава 300 мл. Добре е да ограничите подправките като сол, захар, лой. Ако въпреки всичко държите да ги употребявате, старайте се на едно ядене да не надвишавате количеството от 1 щипка сол или захар, както и 1 струйка зехтин.

Ето и едно примерно меню, в което ви даваме концепция по какъв начин разпределите продуктите си за един ден, тъй че да се чувствате сити и в същото време да задействате своето намаляване.

Закуска: 100 г портокал, 20 г масло, 1 сварено яйце, 40 самун, 150 мл неподсладено кафе;

 Отслабнете без възприятие на апетит с диетата Зайлер

Обяд: 100 г постна зеленчукова салата по желание, 100 г печено пилешко месо, 200 печени зеленчуци, 150 г ябълка;

Следобедна закуска: 10 г масло, 30 г диетичен самун, 30 г нискомаслена извара, 150 мл кафе (по желание);

Вечеря: 100 г зеленчуци на пара, 100 г скумрия на скара, 100 г зелена салата, 250 г ябълка, 100 мл прясно мляко.

 Отслабнете без възприятие на апетит с диетата Зайлер

Бележка: Диетата Зайлер спазвайте толкоз дълго, колкото намерите за нужно. Достатъчно е да следите калориите си и да планирате деликатно своите хранения и резултатите няма да закъснеят. Колкото повече непотребни килограми имате, толкоз повече ще свалите по време на режима.

Не са известни противопоказания във връзка с диетата Зайлер, само че въпреки всичко тя не се предлага при бременност и кърмене. Ако сте в подобен интервал, най-добре се консултирайте с доктор преди да я стартирате.

И още нещо! Ако при досегашното си хранене сте приемали доста над 1500 калории дневно, е допустимо при започване на режима, да усещате изнемощялост, зашеметяване и липса на тонус. Но това ще е единствено през първите дни. След това тялото ви ще стартира да се приспособява към новия си метод на хранене и смяната няма да ви предизвиква сходни неудобства.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР