Диана Димитрова отново взриви публичното пространства. Този път с думите

...
Диана Димитрова отново взриви публичното пространства. Този път с думите
Коментари Харесай

Скандал! Диана Димитрова скочи на Ралица Паскалева

Диана Димитрова още веднъж взриви общественото пространства. Този път с думите й за  " Като две капки вода " и Тома Здравков. 

Двамата се познават прекомерно добре и това проличава от думите ѝ за присъединяване му в имитаторското шоу. Но внимание прикова и обстоятелството, че се изрече много остро за други участници, като най-засегната сигурно ще е Ралица Паскалева. 
-->
" За първи път споделям мнението си за формат, само че ТОМА! Ах, Тома! Истинско наслаждение и ентусиазъм е той! Много одобрявам Владо и Кали, само че Тома е непостижим! Дал Господ! Освен безумния гений, Тома е същински добър и чист човек и желая да Ви споделя благи фенове, не обръщайте внимание на подправените сълзи на някои от участниците. Гледах ги много години ", гласи коментарът на актрисата. С подправени сълзи евентуално Димитрова има поради Ралица Паскалева, която преди седмица се разчувства и се разплака пред камерите, откакто трябваше да влезе в облика на огромната Ваня Костова.

Омразата на Диана към колежката ѝ Ралица идва от обстоятелството, че Паскалева взе страната на Вергов в абсурда му с Димитрова. Оттогава тя не може място да си откри и подрежда всички сътрудници, които не й повярваха и опазиха насилника, написа blitz.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР