Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента доста

...
Диалогът в парламента ще покаже възможните решения. В момента доста
Коментари Харесай

Стефан Янев: В момента доста от партиите упражняват предизборна реторика, вместо да седнем и да водим диалог

Диалогът в Народното събрание ще покаже вероятните решения. В момента много от партиите упражняват предизборна изразителност, вместо да седнем и да водим разговор в Народното събрание. Това съобщи водачът на " Български напредък " Стефан Янев в " Денят стартира с Георги Любенов ".

Янев сподели, че сега се заражда евроатлантическо болшинство, само че към този момент това е единствено декларативно. Това към този момент допуска сполучлива реализация на първия или втория мандат.

Формулата за помиряване минава през разговора, през същинския евроатлантизъм, сподели Стефан Янев.

Той попита кому е била нужна демонстрацията по тематиката с това съветският дипломат дали би трябвало да участва на първото съвещание на Народно събрание. По думите му по тематиката има единно решение на Европейския съюз и никой не печели от вкарването на сходни тематики в дневния ред на българските жители.

Трябва да търсим прагматичните диспути, прагматичните решения, прикани Стефан Янев. Цената на живота е значимата тематика за българското общество, добави Янев.

" Български напредък " като партия изповядва националния консерватизъм, който се завръща, съобщи водачът на " Български напредък ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР