В поредния брой на предаването за млади и талантливи български

...
В поредния брой на предаването за млади и талантливи български
Коментари Харесай

Рами Киуан в предаването Аз съм

В следващия брой на предаването за млади и надарени български спортисти " Аз съм " ви представяме европейския първенец по бокс Рами Киуан.

От началото на годината надареният ни играч към този момент реализира няколко значими триумфа, като с изключение на купата на Стария континент при мъжете той завоюва и квота за Олимпийските игри в Париж 2024.

Рами признава, че като дете е бил " малко по-агресивен ", което в действителност го кара да желае да се занимава с кикбокс. Родителите му предстоящо в началото са скептични към желанието на техния наследник, само че в последна сметка го записват на тренировки, когато той е на 13 години.

Десет години по-късно Киуан към този момент има зад тила си редица значими достижения, като преди всичко той слага златния си орден от европейското състезание в Белград, само че въпреки всичко не крие, че мечтае и за още нещо.

" Спечелването на квота за олимпийските игри за мен е една опция да напиша история. Да стана олимпийски първенец и да бъда запомнен в историята на България ", показа българският боксьор.

" Аз съм много неуместен противник, тъй като съм висок, играя с противоположен гард и стилът ми е по-нестандартен. Да бъдеш неуместен за мен си идва още от дните, когато започваш да се занимаваш с бокс. Радостното е, че старши треньорът на националния тим Жоел Арате харесва това качество в мен и се опита да го усъвършенства ", признава още Рами Киуан.

Цялото предаване " Аз съм " с присъединяване на Рами Киуан гледайте във видеото, както и в YouTube канала на Българската национална телевизия (БНТ)!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР