Денят вече е по-дълъг, слънцето грее по-жарко, а момичетата, облечени

...
Денят вече е по-дълъг, слънцето грее по-жарко, а момичетата, облечени
Коментари Харесай

Последвай любовта към дрехите

Денят към този момент е по-дълъг, слънцето грее по-жарко, а девойките, облечени в смели цветове, са все по-често срещана панорама на открито. Време е да изберем стилните находки, които ще ни пренесат най-умело в духа на пролетния сезон!

Модните дефилета от Ню Йорк до Токио диктуват трендовете и тази пролет, като елегантно ни припомнят, че през топлите месеци още веднъж светът постепенно се завръща към естествения си темп и залага на ярки и свежи цветове. Модни специалисти поучават да забравите за неутралните и мрачните си облекла и да освободите място в дрешника си за смели цветове тази пролет. Можете ловко да вкарате доза цвят в всекидневието благодарение на овърсайз блейзър, панталон или аксесоари.

Друга пролетна наклонност изключително доста ни подхожда – комфортът се съчетава с елегантността. Панталоните с необятни крачоли и висока талия са всичко, от което имаме нужда. Те са настоящи и лесни за съчетание с по-къса тениска или, която да загащим повърхностно, да вземем за пример.

В дрешника си всяко момиче би трябвало да има и елегантни тоалети за офиса. Сред най-актуалните сега са тези в колорит, електриковозелено и кобалтовосиньо. Още един елементарен метод да разчупим сивото всекидневие!



Ризите с буфан ръкави, материите от лен и памук по традиция са най-хубавите другари на всяко момиче напролет. Заложете на райето, то вдъхва нов живот на неутралните цветове. Опитайте да го съчетаете с по-смели плетива и цветни аксесоари за  по-свеж тип. В този дух - едва ли има нещо по-пролетно от. 

Характерно за трендовете тази пролет е, че едноцветните визии заживяват нов живот, с помощта на техниката „ блокиране на цветовете “. Така стилът ни има нов артистичен образ поради забавното комбиниране на цветовете, който е изцяло подобаващ за посещаване на арт събитие в града.

Когато става дума за жанр, изключително значимо е по какъв начин се грижим за облеклата, които притежаваме, с цел да ни служат правилно за по-дълго. Именно любовта към тоалетите сплотява   в взаимна акция със специфична селекция фешън находки за сезона. Ярки и цветни стилове трансформираха една социална пералня в фешън студио, където под светлините на прожекторите за специфична фотосесия застанаха свежи градски хора и едно добре познато мече.

Кадрите от фотосесията оживяха в онлайн секцията „ От Любов към Дрехите “, където с всяка поръчка над 20 лева хората вземат участие за 1 от 200 подаръчни комплекта с перилен препарат Coccolino Care, омекотител и обичаното плюшено мече. Защото Coccolinо, също като нас, следва едно само предписание - да обезпечи най-хубавата грижа за нашия жанр.



Комбинацията от течен перилен препарат Coccolino Care и обичан омекотител Coccolino обезпечава дълъг живот на облеклата, запазвайки цветовете и материите им като нови – сезон след сезон.

Мотото на акцията е вдъхновяващо и гласи: „ Тази пролет последвай любовта към облеклата. Ти избираш какъв да бъде твоят жанр. Дали това е твоят сезон? Няма значение. Защото не той дефинира стила ти. Облечи каквото пожелаеш. Единственото, което има значение, е обичаните ти облекла да се запазят като нови за по-дълго. Сезон след сезон. Заедно с Coccolino ще им подарим грижата, която заслужават. “

Двете марки ви дават опция да поканим пролетта с. Необходимо е единствено да изберем новата си обичана находка за сезона и може да спечелите 1 от 200 подаръчни комплекта от Coccolino.

Условието е поръчка над 20 лева от специфичната им oт 31.03  до 30.04 2022 година и може да сте от късметлиите, които ще завоюват подаръчен комплект с перилен препарат Coccolino Care, омекотител Coccolino и плюшено мече.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР