Дъщерите на бразилската футболна легенда Пеле Флавия и Кели увериха

...
Дъщерите на бразилската футболна легенда Пеле Флавия и Кели увериха
Коментари Харесай

Дъщерите на Пеле: Той се лекува и когато се подобри ще се завърне у дома

Дъщерите на бразилската футболна легенда Пеле Флавия и Кели увериха целия футболен свят, че татко им не се намира в палиативно поделение, каквито информации се появиха преди няколко дни.

В изявление за бразилска телевизия двете споделиха, че сега 82-годишният някогашен футболист се лекува от респираторна зараза и когато се възвърне той ще се върне вкъщи.

" Много е непочтено, че хората споделят, че той е в предсмъртно положение и е в палиативно поделение. Повярвайте ни, това не е правилно ", съобщи Флавия.

" Той е болен, той е остарял, само че сега се лекува от респираторна зараза и когато се усъвършенства, ще се завърне вкъщи. Той не се сбогува с хората сега ", добави Кели.

Припомняме ви, че преди към седмица Пеле беше признат в болница за рутинни проучвания, само че скоро по-късно той беше диагонистициран с респираторна зараза.

Няколко дни по-късно се появиха информации, че именитият футболист се намира в тежко положение, макар че от лечебното заведение увериха, че трикратният международен първенец е постоянен.

Самият Пеле също употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да увери, че продължава битката и е изпълнен с вяра.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР