Държавният департамент на САЩ препоръча на американците да се въздържат

...
Държавният департамент на САЩ препоръча на американците да се въздържат
Коментари Харесай

САЩ предупреди: Не ходете в Украйна, защото Русия може да нападне

Държавният департамент на Съединени американски щати предложи на американците да се въздържат от пътешестване до Украйна поради „ закани от Русия “, предават международните организации
„ продължава да предлага на американските жители да се въздържат от пътешестване до Украйна заради COVID-19, както и да преразгледат пътуването заради нарасналото равнище на закани от Русия “, се споделя в изказването, оповестено на уеб страницата на американското външно министерство.

Държавният департамент също по този начин прикани американците да бъдат бдителни заради „ престъпността и гражданските митинги “. „ Гражданите на Съединени американски щати би трябвало да извърнат внимание и на известията, че Русия възнамерява обилни военни дейности против Украйна “, се споделя в документа.

В рекомендациите се показва, че в случай че американци въпреки всичко заминат за Украйна, те би трябвало да знаят, че при нахлуване на Русия посолството на Съединени американски щати в Киев ще има лимитирани благоприятни условия да им оказва консулска помощ, в това число да спомага на жители на Съединени американски щати да изоставен Украйна.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР