Човекът, който не се подвежда по всеобщата лудост, накрая го

...
Човекът, който не се подвежда по всеобщата лудост, накрая го
Коментари Харесай

Борисов: Промяната ще сгромоляса всичко и всички, а те като се завърнат в Канада, няма и да ги намерим


Човекът, който не се подвежда по всеобщата полуда, най-после го изкарват вманиачен. Ние не сме на война с някакви чуждоземци, с цел да желаеме да ги разгромяваме. Ние не сме на война, а на съревнование.

Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който бе на предизборна среща с жителите на Велико Търново.

" Обичам всички българи. Автомагистрала „ Хемус “ щеше да е на трошляк до Велико Търново, щеше към този момент да е подминала Търговище, а правата край Ловеч щеше да се употребява. Но в този момент - целият интернационален трафик се набива в центъра на Велико Търново, а вие мълчите. Избиха се на пътя край Бяла, изгубени души. Тунелът под Шипка стопираха - 2 година застой „ Промяната “: Цената на бензина с 51% нагоре, дизелът с 61% нагоре, газът с 837% нагоре, цената на метана нарастна с 279%. Яйцето стигна 50 стотинки, продуктите нарастнаха с 30%. Как една стопанка ще сготви за 4-5-членно семейство? Внасят на ишлеме и изнасят всичко в „ Швейцария “. Всеки ден по 30 млн. лева отпътуват в Швейцария. При мен за 1% - митинг. За 837% цена нагоре за газа - безмълвие. Но аз го разбирам, при нас имаше чуваемост ", разкри той. 

" Представяте ли си - да пристигна ден, че ние с Радев вършим сродни неща. Днес го гледах по новините, че е кахърен, няма газ, че всичко е било неистина за танкерите, няма търгове - нищо. И той е кахърен. тъй като цялата тежест е на него. Всичко се връща на този свят. И в този момент на тези същите, на „ Промяната “. Няма никакъв оптимизъм. Държавата е тотално счупена. Такава разруха, човек даже не може да си показа! С жълти вести ви затвориха очите, с цел да ви ограбят. Истинските измамници по този начин вършат! Помните ли пирамидите през 90-те години - това направиха с вас „ Промяната “. Банките толкоз не ни харесват и нямат доверие в България, че ни дават по 3% рента – за 3 години ще платим 18 млн. лева лихви. За другата седмица ще теглим още 200 млн. лева, а до декември ни трябвали още 2 милиарда лева Изхарчиха всички 12 милиарда лева, които нашето държавно управление задели за черни дни. Ако продължим да „ чегъртаме “, ще продължим да „ метем “. Ще се сгромолясаме всички, а те като се завърнат в Канада, няма и да ги намерим. Те ви ограбиха с инфлацията – покупателната дарба падна от 1000 лева на 400 лева. Ако не ги махнем на 2 октомври, ще отидем на 50 милиарда лв. ", безапелационен бе Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. 

" Днес Гари Каспаров пристигна в централата на да пропагандира в интерес на партията. Той е демократ, с изключение на международен първенец. Надявам се, че изборите ще отрезвят всички. Ще търсим метод да обединим народа. Единственото хубаво, което някой ми е пожелавал, това е Кирил Петков - да се пенсионирам. Само че Кирил Петков е първият министър председател - пенсионер. За 6 месеца неговите съдружни сътрудници не го желаеха. Аз, когато желаех да отиваме на избори, моите съдружни сътрудници ме спираха. Затова му споделям: „ Виж себе си “, разгласи водачът на.  

" Мощната поддръжка за ще е гаранция за ново устойчиво държавно управление. Не слушайте лъжите, че ще управляваме с " смяната ", прикани от своя страна кметът на Велико Търново Даниел Панов. " Получили сме близо 28 млн. лева по време на ръководството на. Всичко е с помощта на Борисов. За 6 месеца държавното управление на " смяната " не пожела да се срещне с нито един кмет. Средствата за общините стопираха, не можехме да си плащаме сметките ", добави той. 

" Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков зачертаха пътя Русе-Велико Търново. С горделивост стопираха строителството на автомагистралата. За това време на пътя станаха 72 произшествия - 72 изменени човешки ориси. Кирил Петков да знае, че ще го гоним до Канада и назад. Ще търсим всички откраднати пари в офшорките. Ако тях ги е боязън за местата им, нас ни е боязън за България ", съобщи лидерът на листата на във Велико Търново проф. Костадин Ангелов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР