Чаят от глухарче действа на раковите клетки , като ги

...
Чаят от глухарче действа на раковите клетки , като ги
Коментари Харесай

Корените на това познато на всички растение помагат при най-страшната болест

Чаят от глухарче работи на раковите кафези, като ги разсейва в границите на 48 часа, като в същото време не разрешава да бъдат атакувани здравите кафези. Тази билка е доста подценявана, а има редица лечебни свойства, и всичко, което би трябвало да извършите е да наберете от чисто поле, надалеч от придвижването на колите.

Докато нашите баби са знаели, че сироп от глухарче съдържа доста лечебни субстанции, през днешния ден се знае, че коренът от глухарче може да помогне на болните от рак. Учените са открили, че корените на тази билка „ работят “ по-добре от химиотерапията, тъй като убиват единствено раковите кафези.

Университета Уиндзор в Канада извърши изследване на Катедрата по химия и биохимия, а резултатите дали нова вяра на пациентите с рак. Разкрито било, чекорените от глухарче дейно „ убиват “ клетките, наранени от рак, без да повлияват на другите кафези в тялото.

Според изследването, глухарчето работи на раковите кафези, като по този метод унищожава за 48 часа, а за това време никоя здрава клетка няма да бъде болна.
Заключено е, че непрестанно лекуване с тази билка може да се унищожат множеството кафези заболели от рак, а поради чудесните резултати, екипът от откриватели е получил спомагателна поддръжка да продължи проучването на тази билка.

Джон Ди Карло, който е на 72 години, персонално се убедил в лечебните свойства на глухарчето, до момента в който безрезултатно се лекувал цели три години. Като опция пил чай от корен от глухарче, и единствено след четири месеца този човек претърпял цялостно изцеление от болестта, написа Webtribune, представен от zajenata.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР