Броени часове делят спортните фенове от старта на новия сезон

...
Броени часове делят спортните фенове от старта на новия сезон
Коментари Харесай

НБА се завръща пряко в родния ефир

Броени часове разделят спортните почитатели от старта на новия сезон в най-престижната международна мъжка професионална баскетболна лига НБА. Мачовете на Националната баскетболна асоциация обичайно ще бъдат предавани в спортните канали на DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA – с абонамент или като обособени събития.

След като през предишния сезон тимът на Голдън Стейт Уориърс завоюва още веднъж купата в борба против Кливланд Кавалиърс, следва да разберем дали двата отбора ще спорят за трона пета поредна година. "Кавалерите " изгубиха и най-голямата звезда в лигата в лицето на Леброн Джеймс, който ще се наеме с тежата задача да върне Лос Анджелис Лейкърс към позабравената популярност. Сметки за споразумяване с първенците от Оукланд има и Хюстън.

Първата забавна среща от новия сезон на НБА, която феновете могат да проследят онлайн по DIEMA SPORT 2, е с присъединяване на миналогодишния кандидат за шампионските пръстени Кливланд Кавалиърс. На 22 октомври от 01:00 ч. отборът ще се изправи против Атланта Хоукс. Традиционно всеки четвъртък от 19:00 ч. пък, още веднъж в ефира на DIEMA SPORT 2 ще се излъчва предаването „ НБА Екшън “, отдадено на всичко най-интересно от баскетболната лига.

Кой ще стигне до огромния край на НБА, проследете онлайн по DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР