Британският застрахователен дилър Money Shake публикува резултатите от любопитно изследване,

...
Британският застрахователен дилър Money Shake публикува резултатите от любопитно изследване,
Коментари Харесай

Кой е най-бързият производител на автомобили?

Британският осигурителен дилър Money Shake разгласява резултатите от любопитно проучване, отдадено на протичащото се в автомобилната промишленост всяка минута. Проучването пресмята кой и къде сглобява, продава и печели от нови коли на всеки 60 секунди.

Класацията за най-бърз производител печели Toyota, от чиито конвейери всяка минута слизат приблизително по 19.9 автомобила. На второ място със напълно алегорично закъснение и резултат 19.8 коли/мин се подрежда Volkswagen, а на трето с 13.7 коли/мин - Hyundai. В десетката влизат също GM, Ford, Nissan, Honda, FCA, Renault и PSA. Трябва обаче да се означи, че резултатите на Volkswagen, General Motors, FCA и PSA са регистрирани без разбивка по марки, а тези на Renault и Nissan - поотделно.
 Кой е най-бързият производител на коли?

Най-бързият китайски производител е SAIC, чиито поточни линии бълват по 5.5 автомобила в минута. В същото време Китай изпреварва с доста останалите страни-производителки. От китайските конвейери ежеминутно слизат по 48.9 нови коли - повече, в сравнение с Съединени американски щати, Япония и Германия, взети дружно.
 Кой е най-бързият производител на коли?

Toyota и Volkswagen водят и в класацията за най-голяма облага в минута. Двете компании прибират по $533 000 (€439 600) и 523 000 (€431 352) на всеки 60 секунди. На трето място е Mercedes-Benz с $360 000/мин (€296 923/мин). В десетката влизат също Ford, Honda, GM, SAIC, FCA и BMW и Nissan.

От Money Shake пресмятат, че с цел да завоюва колкото Toyota за минута, средностатистическият британец би трябвало да работи без отмора 12 години. В това отношение американецът е миропомазан и би трябвало да се труди непрекъснато в продължение на " единствено " 9 години.
 Кой е най-бързият производител на коли?

Най-бързият производител на електрически автомобили в света е Tesla. Компанията на Илон Мъск продава приблизително по 42 коли в час. На второ място се подрежда BYD с 26 електромобила/ч, а на трето - BAIC с 18 коли/ч. В безспорни стойности най-вече електрически автомобили се купуват в Китай, а страната с максимален брой коли на ток на глава от популацията е Норвегия, където на 10 хиляди души се падат 148 от тях. Това е с 261% повече, в сравнение с в класираната на второ място Швеция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР