По-конкретно, Гърция беше обявена за победител за трета поредна година

...
По-конкретно, Гърция беше обявена за победител за трета поредна година
Коментари Харесай

Ето кой гръцки остров бе обявен за най-добрият остров в Европа

По-конкретно, Гърция беше оповестена за победител за трета поредна година в категорията " Най-добри исторически атракции, интернационалните ". Санторини бе класиран на 1-во място в категорията " Най-добър остров в Европа " за 11-та поредна година. Миконос беше класиран на 3-то място в категориите " Най-добър остров в Европа " и " Най-добри плажове, интернационално равнище ", заяви за Българска телеграфна агенция организация АНА-МПА.

 

Американските награди за начин на живот в свободното време бяха проведени за 12-та поредна година от списание " Global Traveler ". Периодът на гласоподаване продължи от 15 юли 2023 година до 8 март 2024 година Хиляди читатели на списанието и неговите цифрови медии обявиха своите желания към американски (вътрешни) и интернационалните дестинации и снабдители на услуги за отдих, разкош и авантюристичен туризъм.

 

Церемонията по награждаването се състоя на 16 май в " The Union League " във Филаделфия. Константинос Харокопос, началник на клона за Съединени американски щати и Северна Америка на Националната туристическа организация на Гърция (EOT), получи гръцките награди.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР