Репутат. Елиз Стефаник от Ню Йорк, най-високопоставената републиканска жена в

...
Репутат. Елиз Стефаник от Ню Йорк, най-високопоставената републиканска жена в
Коментари Харесай

Депутатът Елиз Стефаник упреква Байдън и хвали Тръмп в обръщение към израелския парламент

Репутат. Елиз Стефаник от Ню Йорк, най-високопоставената републиканска жена в Камарата на представителите, смъмри президента Байдън и похвали някогашния президент Тръмп за военната поддръжка на Съединени американски щати за Израел в послание към неговия парламент в неделя.

„ Няма опрощение за американски президент да блокира помощта за Израел – помощ, която беше съответно призната от Конгреса, или да облекчи глобите против Иран, като заплати откуп от 6 милиарда $ на водещия международен държавен спонсор на гнет, или да се тормозим и да се крием, до момента в който нашите другари се борят за живота си ", сподели конгресменът от Ню Йорк и ръководител на конференцията на Републиканската партия в Камарата на представителите.

По-рано този месец, признавайки, че Съединени американски щати са спрели доставка на 2000-фунтови бомби на Израел, господин Байдън сподели, че Съединени американски щати няма да дават на Израел оръжия за атака в Рафа и той призна, че Израел е употребявал мощни американски оръжия в смъртоносни офанзиви в Газа. Той допусна, че Съединени американски щати ще огранич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР