Така повече не може да продължава, държавата ни се разпада

...
Така повече не може да продължава, държавата ни се разпада
Коментари Харесай

Копейкин хвърли бомба: Подготвя се българска рота 200 души, която да замине за Украйна

Така повече не може да продължава, страната ни се разпада безусловно пред очите ни и когато имаме опция да изправим това нещо - пропагандата стартира да ни споделя: „ Хората са изморени от избори “, разяснява във Враца водачът на Политическа партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов.

„ Пропагандата се пробва да изясни, че най-важното право на индивида - да ръководи страната, е негово задължение. Да, то е и задължение, и отговорност, само че с изключение на всичко друго е и най-голямото богатство на демокрацията. Когато стартираме да убеждаваме хората, че от тях нищо не зависи – какво е идващото нещо, което можем да чакаме? Да им кажем, че не би трябвало да има избори? Замислете се! “, съобщи Костадинов.

По думите му това е и главната цел на партията в тази акция – да се убедят колкото се може повече хора да излязат да гласоподават, даже и да не гласоподават за тях. „ Защото колкото е по-висока изборната интензивност, толкоз е по-нисък процентът на купените, корпоративните и подвластните гласове “, сподели той. 

Пред членове и симпатизанти Костадинов разяснява, че партията има капацитет да стане и първа политическа сила; разгласи първите стъпки, които ще предприеме, в случай че имат болшинство в парламента; уточни значимите задания, които ще стоят за решение, измежду които ограничения за секване на демографската рецесия и други Костадинов заяви още, че работят за основаване на българска група в Европейския парламент.

Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ заяви и " че се приготвя българска рота от 200 души, която да замине за Украйна, под претекст да пази българите там ". 
ТЕМА преди 8 минути 200 преди 5 часа 2342 преди 6 часа 7150
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР