Брандът Meizu потвърди датата на церемонията, на която ще се

...
Брандът Meizu потвърди датата на церемонията, на която ще се
Коментари Харесай

Бюджетният Meizu 21 Note: разработчиците посочиха датата на представянето и разкриха някои от характеристиките на смартфона

Брандът Meizu удостовери датата на церемонията, на която ще се състои дебюта на новия смарт телефон Meizu 21 Note с комплект процесори Snapdragon 8 Gen 2. Представянето на устройството ще се състои на 16 май.

Апаратът се трансформира в третия представител на Meizu 21 (след флагмана със същото име и усъвършенстваната Pro версия, чието „ сърце “ е системата Snapdragon 8 Gen 3).

Версията Note ще получи плосък 1.5K OLED 6.8″/144 Hz екран с минималистични рамки по периметъра и двойката операционни системи Flyme “AIOS ”/Android 14.

Оптиката на Meizu 21 Note включва съществена двойна камера на задния панел с пръстеновидна LED RGB мълния (а не камера, сходна на iPhone, както допускаха създателите на предходните осведомителни течове).

Беше решено устройството да се предлага в черно и бяло. Обявеният потенциал на оперативната памет в топ-версията на смарт телефона е 16 GB. Капацитетът на батерията е 5500 mAh, която може да се зарежда с 66-ватово зарядно.

Обективите на задната камера са с резолюция 50 MP (Sony IMX882 с OIS) и 8 MP. Селфи-модулът е показан от 8 MP датчик.

Освен това устройството беше допълнено с чифт високоговорители, линеен X основан мотор за усъвършенствани тактилни чувства, инфрачервен предавател, стъклен заден панел, NFC модул за безконтактни заплащания, железна рамка в средата и “влагова и прахова отбрана ” по протокола IP53.

Останалите характерности и цената ще бъдат оповестени на церемонията по представянето на 16 май.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР