Разработчиците от The Browser Company добавиха нова функция, наречена Call

...
Разработчиците от The Browser Company добавиха нова функция, наречена Call
Коментари Харесай

Нова функция в браузъра Arc Search позволява да търсите в интернет чрез телефонно обаждане

Разработчиците от The Browser Company прибавиха нова функционалност, наречена „ Call Arc “ към своето приложение Arc Search, което съчетава опциите на браузър и търсачка, както и обезпечава достъп до технологии, основани на изкуствен интелект.

Гореспоменатата функционалност ви разрешава да правите поръчка за търсене, като симулирате телефонно позвъняване към търсачката.

Поддръжката на функционалността за гласово търсене присъстваше в Arc Search и преди, само че съгласно разработчиците „ Call Arc “ би трябвало да се трансформира в издирван метод за приемане на бързи отговори в придвижване. Компанията означи, че на този стадий този инструмент може да помогне при намирането на отговори на незабавни и не прекомерно комплицирани въпроси.

За да започнете да взаимодействате с „ Call Arc “, би трябвало да стартирате Arc Search, да поставите смарт телефона си до ухото си и да зададете въпрос.

Да речем, че приготвяте вечеря и имате няколко въпроса за това по какъв начин да приготвите съставките. Можете да му зададете въпроси като: „ Колко време би трябвало да сготвям спагетите? “ Приложението ще обработи поръчката и ще даде гласов отговор, т.е. самият развой на взаимоотношение с новата функционалност е доста сходен на нормалната връзка по телефона. След това можете да зададете различен въпрос, като да вземем за пример: „ Защо би трябвало да запазя част от водата за спагетите? “. Разбира се, всичко това би трябвало да се случи на британски език.

След това можете да продължите да разговаряте с изкуствения разсъдък, до момента в който приготвяте вечерята си и да задавате всевъзможни въпроси, които могат да зародят по време на процеса. Докато слушат отговорите, потребителите виждат на екрана анимирано усмихнато личице с уста, която се движи, до момента в който предава аудио отговорите на вашите въпроси.

Разработчиците обявиха, че Arc Call е нов метод към гласовото търсене, който обезпечава отговори по-бързо от въвеждането на текстови поръчки, като в същото време остава толкоз елементарен, колкото при телефонен диалог с другар.

The Browser Company пусна Arc Search през януари, с цел да даде на потребителите приложение, отдадено на отговарянето на запитвания. Приложението разполага с функционалността „ Browse for me “ (Браузвай за мен), която предлага спретнато построена уебстраница с информация за поръчката за търсене. Функцията, задвижвана от модели на OpenAI и други, чете най-малко 6 уебстраници и построява нова страница с информация за потребителя за всяко питане.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР