Когато NCAA премахна дългогодишната си забрана колежанските спортисти да печелят

...
Когато NCAA премахна дългогодишната си забрана колежанските спортисти да печелят
Коментари Харесай

С навлизането на споделяне на приходите в колежанския спорт, колективите NIL проблем ли са или част от решение?

Когато NCAA отстрани дългогодишната си възбрана колежанските спортисти да печелят пари от утвърждение през 2021 година, нямаше такова нещо като колективи.

Сега организациите, финансирани от бустери, станаха повсеместни и нормалният метод за спортистите да печелят като отплата за име, облик и сходство бързо се трансформира в заменяне на заплатата - за огромно оскърбление на мнозина в колежански спортове.

С подялбата на приходите с колежани спортисти на хоризонта като част от предложение за антитръстово съглашение на стойност 2,8 милиарда $, контрактувано в четвъртък от NCAA и най-големите конференции в нацията, бъдещето на колективите наподобява нестабилно, макар че отговорностите, които извършват, са на път да станат по-важни.

„ Една от основните функционалности на колектива е вярното ръководство на заплатите за даден спорт. И този набор от умения, който беше създаден, в този момент ще бъде нужен за всяко едно учебно заведение (за енергийни конференции), ” сподели Блейк Лоурънс, чиято компания...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР