Телевизионната звезда Крис Пакам призова поп иконата Тейлър Суифт да

...
Телевизионната звезда Крис Пакам призова поп иконата Тейлър Суифт да
Коментари Харесай

Тейлър Суифт призова да спре да използва частни самолети от Крис Пакам от Springwatch

Телевизионната звезда Крис Пакам прикани поп иконата Тейлър Суифт да преразгледа „ неуместното “ си потребление на частен аероплан.

The Springwatch водещата приказва, откакто съгласно известията певицата е натрупала 178 000 благи с двата си самолета предходната година. В момента Тейлър е на разпродаденото си турне Eras в Европа и стартира частта от Обединеното кралство и Ирландия на 7 юни.

Крис споделя, че е бил изключително засегнат, откакто певицата е изпратила писмо за преустановяване и отвод до Джак Суини, основател на сметки в обществените медии, които записват излитанията и кацанията на нейните самолети, един от които тя в този момент е продала.

Телевизионната звезда, която е водеща на Springwatch от RSPB Arne в Дорсет от идващия понеделник, сподели: „ Знаем, че частните самолети имат максимален принос, когато става дума за гориво за реактивни самолети, и минимум ефикасни, тъй като И по този начин, той я извика и тя го заплаши, че ще го съди и аз просто си помислих, " Наистина си пропуснал ном...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР