Anton Du Beke стои до критикувания Giovanni Pernice, тъй като

...
Anton Du Beke стои до критикувания Giovanni Pernice, тъй като
Коментари Харесай

Турнето на Giovanni Pernice с Anton Du Beke няма да бъде прекратено заради скандала с BBC Strictly Come Dancing

Anton Du Beke стои до подлагания на критика Giovanni Pernice, защото беше доказано, че взаимното им турне ще продължи по проект.

The Strictly pals би трябвало да се снимат в Anton & Giovanni Together, който стартира на 14 юни. И източници разкриха, че няма проекти да издърпате датите макар правосъдната война за държанието на Джовани към минимум трима от неговите сътрудници в Strictly.

Тази седмица BBC също стартира лично следствие, откакто юристите Carter-Ruck потвърдиха, че са получили поредност от недоволства.

Един източник сподели: „ Това беше в действителност сложен миг за Джовани, само че турнето с Антон продължава. Няма причина то да бъде анулирано или даже отсрочено. Джио не е приет за отговорен за всичко, макар че той е обект на доста спекулации, ще продължи и той и Антон ще стоят дружно на сцената, както са правили на доста турнета. Тази седмица Strictly Theatre Co разпространява както турнето на двойката, по този начин и соловите представления на Джио при започване на 2025 година
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР