Сър Кийр Стармър каза, че дните на влияние на Джеръми

...
Сър Кийр Стармър каза, че дните на влияние на Джеръми
Коментари Харесай

Дните на влияние на Корбин върху лейбъристите свършиха, казва Стармър

Сър Кийр Стармър сподели, че дните на въздействие на Джеръми Корбин върху лейбъристите са „ свършили “, откакто някогашният водач беше изключен от партията, когато разгласи, че се кандидатира като самостоятелен претендент на идните общи избори в Обединеното кралство.

Лидерът на лейбъристите в Обединеното кралство, който в миналото е служил в кабинета в сянка на господин Корбин, отвърна на своя предходник, откакто беше упрекнат в подкопаване на демокрацията посредством процеса на асортимент за изборния регион Islington North.

Депутатът-ветеран господин Корбин беше блокиран да се кандидатира за личната си партия, само че ще търси преизбиране на мястото, което съставлява в продължение на 40 години.

Помолен за отговора му на внушенията, че е бил „ избиращи череши “ претенденти, в това число Прафул Наргунд, който ще пази лейбъристите в Islington North, господин Стармър сподели пред телевизионни оператори: „ Дните на въздействие на Джереми Корбин върху политиката на Лейбъристката партия завършиха и в действителност. Решен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР