Близките на арестувания за убийството на 7-годишната Дамла Мехмед Хасан

...
Близките на арестувания за убийството на 7-годишната Дамла Мехмед Хасан
Коментари Харесай

Изплува страховито разкритие за убиеца Мехмед, който удуши малката Дамла!

Близките на задържания за убийството на 7-годишната Дамла Мехмед Хасан били съветвани от доктор да го закарат на обзор при психиатър. Това разкриха момчилградчани, които познават фамилията, твърди 24rodopi.com.

Обърнете внимание на това момче, то се нуждае от психиатрична помощ, закарайте го при експерт - това били думите на медика.

Все повече момчилградчани желаят линч за младия мъж, който през днешния ден направи признания за закононарушението.

„ Особняк е, неосезаем. Преди време работеше в офис на мобилен оператор, а в този момент в града се приказва, че е почнал работа във фабриката, в която работи и вуйна му - майката на Дамла “, описа локален гражданин. Момчилградчани питат за какво тя не е споделила още първия ден, че племенникът й има ключ от жилището й.

Днес Мехмед Хасан бе задържан в жилището си в жилищен блок в региона на автогарата. 4 часа по-късно основният прокурор Сотир Цацаров удостовери новината .

В този час към момента килърът се намира в Кърджали, където е разпитван от арбитър. Четвърта нощ зад решетки ще изкара и 40-годишната Садет Муса, майката на Дамла. Напрежението в Момчилград остава.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР