Бизнесменът Методи Бачев, чието име беше замесено в скандал с

...
Бизнесменът Методи Бачев, чието име беше замесено в скандал с
Коментари Харесай

Кметът на Симитли заплашил Методи Бачев с убийство

Бизнесменът Методи Бачев, чието име беше забъркано в скандал с кмета на Симитли Апостол Апостолов в новогодишната нощ, показа в ефира на bTV, че градоначалникът го е заплашил с ликвидиране.

" Случи се нещо, което не е обикновено в 21 век. След среднощ на Нова година излязохме всички да гледаме зарята на терасата в заведението. Може някой да е споделил нещо, което да е подразнило кмета на Симитли. В един миг той се появи доста пийнал, с бутилка шампанско в ръка. Аз, синът ми и негов другар хвърляхме пиратки. Той първо изля алкохола, по-късно ни замери с бутилката, която се счупи в парапета. Това е опит за ликвидиране. Имаше деца на терасата. След това се качи по стълбите и сподели: Ти си мъртъв! Ще те убия! След това стартира да ме бие. Готов съм да се явя на полиграф. Аз не неистина “, акцентира притежателят на заведението.

„ Сестра ми сподели нещо и той я удари. Имаше очевидци. На терасата бяхме 12 индивида, а пред заведението най-малко стотина. Диджеят е с избити зъби, тъй като се опита да ни разтърве “, обобщава след спречкването очевидецът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР