Спряганият за бъдещ директор в ЦСКА Михаил Александров посети базата

...
Спряганият за бъдещ директор в ЦСКА Михаил Александров посети базата
Коментари Харесай

Спряган за директор в ЦСКА черпи опит от английския Астън Вила

Спряганият за предстоящ шеф в ЦСКА Михаил Александров посети базата на Астън Вила в Бирмингам. Това разкри легендата на британския тим Стилиян Петров, който разгласява тяхна обща фотография в обществените мрежи.

Именно Стан е оказал помощ на Александров да гостува на полуфиналиста в Лигата на конференциите и да " открадне " потребен опит за бъдещата си работа в Борисовата градина.

" Тема Спорт " напомня, че Александров към този момент посети и клубната база в Панчарево, а беше и на командировка до централата на УЕФА в Нион. На конференцията през предходната седмица пък Стоян Орманджиев мълчешком разгласи назначението: " Нито мога да отрека, нито да потвърдя за Мишо Александров. Със сигурност е момче, което се развива в своята кариера и в случай че получи точното място и поле за изява, може да бъде потребен. Но за никого не мога да кажа нещо публично, преди в действителност да е станало публично ".

Както е известно, през предходната година някогашният футболист на Лудогорец приключи стратегия по инфраструктура към УЕФА. Той беше и главен уредник на благотворителния Мач на вярата на Стилиян Петров, провел се на " Васил Левски ".
 Още двама от ЦСКА би трябвало да внимават поради картоните на Чинков
Още двама от ЦСКА би трябвало да внимават поради картоните на Чинков

Кареасо и Кордоба са на ръба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР