Карлос Алкарас победи Йеспер Де Йонг с 6:3, 6:4, 2:6,

...
Карлос Алкарас победи Йеспер Де Йонг с 6:3, 6:4, 2:6,
Коментари Харесай

Карлос Алкарас изпита затруднения, но отстрани Йеспер Де Йонг от Ролан Гарос

Карлос Алкарас победи Йеспер Де Йонг с 6:3, 6:4, 2:6, 6:2 в мач от втория кръг на Откритото състезание по тенис на Франция.

Нидерландецът показва, че е кадърен да се опълчи на своя съперник още при започване на дуела, откакто го проби и поведе с 2:0 гейма. До края на първата част на корт " Филип Шатрие " във френската столица испанецът бе съвсем непогрешим и след три пробива завоюва частта с 6:3.

Равенството във втория сет се резервира до 4:4, въпреки поставеният под №3 в схемата на шампионата да пропусна 8 благоприятни условия за пробив. Частта обаче приключи точно с пробив на негова сметка и 6:4.

23-годишният нидерландски тенисист завоюва 5 следващи гейма в третата част и понижи изоставането си в сетовете.

В заключителния четвърти сет колебливостта в тенисистите се виждаше, откакто нито един от тях не съумя да завоюва първите си два сервиз гейма. До края на срещата испанецът наложи волята си и завоюва финалните 4 гейма, с цел да се поздрави с триумфа след 3 часа и 11 минути игра.

На 1/16-финалите Карлос Алкарас ще се изправи против спечелилия от дуела сред Себастиан Корда и Карлос Алкара. Техният дуел бе пресечен при резултат 5:4 в интерес на американеца, поради дъжда в Париж.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР