Бившият защитник на Манчестър Сити и национал на Англия Джолиън

...
Бившият защитник на Манчестър Сити и национал на Англия Джолиън
Коментари Харесай

Шампион със Сити: Интер се опитва да копира Тотнъм

Бившият бранител на Манчестър Сити и национал на Англия Джолиън Лескът не чака изненада в държанието на тимовете в днешния край на Шампионската лига, в който отборът от “Етихад ” излиза против Интер.

“Вярвам, че Ман Сити ще владее топката в множеството време, ще диктува темпото и ще основава положения по метода, по който сме виждали към този момент ”, съобщи той в изявление за “Мирър ”.

“В същото време Интер ще бъде стилен, защото ще се стреми да удари на контраофанзива. Италианците би трябвало да са супер ефикасни в това ”, продължи Лескът.

“Този тим на “нерадзурите ” се стреми да играе по сходство на Тотнъм от последните няколко години, което ме кара да се колебая в възможностите им. Но въпреки всичко “шпорите ” съумяха да основат проблеми на Сити ”, сподели още двукратният първенец с Манчестър Сити.

В британския клуб Лескът беше съотборник с Един Джеко, който довечера ще е от страната на Интер: “По-рано през седмицата се видях с него и говорихме за идния край. Той беше разчувствуван и ми показа, че след напускането си на Сити постоянно е желал да може да се изправи против тима в ШЛ. ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР