Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити

...
Американският финансист Антъни Скарамучи, основател на SkyBridge Capital, наскоро защити
Коментари Харесай

Критиките към Биткойн са абсурдни – Антъни Скарамучи

Американският финансист Антъни Скарамучи, създател на SkyBridge Capital, неотдавна отбрани съоснователя на MicroStrategy Майкъл Сейлър от упреците на Биткойн критик, който твърди, че Сейлър е навредил повече на BTC, в сравнение с му е оказал помощ.

Скарамучи отхвърли тези обвинявания като „ “ и похвали Сейлър за позитивното му въздействие върху криптовалутната общественост.

Скарамучи разказа Сейлър като значима фигура в света на криптовалутите, оприличавайки го на „ “, който превежда другите през сложността на Биткойн . Той акцентира на експертния опит на Сейлър в обясняването на цената и капацитета на BTC, като съобщи, че е най-хубавият в това.

Защитата на Сейлър от страна на Скарамучи получи поддръжката на доста хора от крипто общността, които настояват, че отдадеността на Сейлър на Биткойн и напъните му да го разпространява са оказали огромно въздействие. Те считат, че въздействието му е извънредно позитивно, и правят оценка високо неговата ангажираност и принос.

Въпреки това застъпничеството на Сейлър за Биткойн не е минало без несъгласия. През 2021 година той посъветва почитателите си да ипотекират къщите си, с цел да купят BTC, което провокира рецензии, когато след това цената на криптовалутата се срина през 2022 година Критиците упрекнаха Сейлър, че с въодушевеното си разпространение на вложенията в Биткойн е довел хората до финансови проблеми.

Сейлър отбрани съвета си, потвърждавайки, че думите му са били извадени от подтекста и неправилно показани от критиците. Въпреки това някои хора са се почувствали финансово ощетени от следването на неговите упътвания.

Въпреки че се сблъсква с насмешки по време на мечите пазари на Биткойн, Сейлър остана хладнокръвен в пропагандата си. Под негово управление MicroStrategy (MSTR) претърпя доста рали, като акциите ѝ набъбнаха с трицифрени цифри тази година, с помощта на възраждането на BTC. Тези резултати оправдаха тактиката на Сейлър в очите на доста вложители, а чистото му положение се повиши над $4 милиарда вследствие на триумфа му.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР