Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността,

...
Слуховете за несъстоятелността на Bybit предизвикаха паника в крипто общността,
Коментари Харесай

Крипто платформата ByBit отрича слуховете за несъстоятелност

Слуховете за несъстоятелността на Bybit провокираха суматоха в крипто общността, провокирана от неточност в платформата за ончейн разбори на Arkham.

Въпреки трусовете Bybit бързо увери потребителите в своята непоклатимост, определяйки слуховете като неоснователни и прикани потребителите да се базират на нейното доказателство за запаси (PoR).

Фалшивите клюки провокираха тегления, надхвърлящи $50 милиона, само че все пак Bybit удостовери финансовото си здраве. Спекулациите породиха вследствие на неточност в платформата на Arkham, която погрешно посочваше забележителен спад в активите на Bybit. Bybit неотложно се обърна към тези клюки, като обясни обстановката и се опълчи на дезинформацията.

Този случай съответствува с нарасналата нерешителност в крипто общността след сривовете на компании като FTX и Celsius през 2022 година, което породи песимизъм по отношение на платежоспособността на тържищата.

Бързата реакция и прозрачността на Bybit имат за цел да успокоят потребителите и вложителите, наблягайки смисъла на ясната връзка и отчетността в крипто промишлеността.

Този случай акцентира нуждата от зоркост и бистрота в крипто бранша, с цел да се подсигурява стабилността на пазара и доверието на вложителите.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР