Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche

...
Крипто борсата Coinbase е готова да пусне стейкинг на Avalanche
Коментари Харесай

Крипто борсата Coinbase добави стейкинг на Avalanche

Крипто борсата Coinbase е подготвена да пусне стейкинг на Avalanche (AVAX), ход, който акцентира нейния блян за пазарна доминация.

Това решение идва в решителен миг, поради противоречивия регулаторен пейзаж към залагането в Съединени американски щати.

Инициативата за стейкинг ще предложи APY от 4.47%, като Coinbase издава нужните отводи от отговорност, с цел да дава отговор на регулаторните стандарти. Тези отводи от отговорност акцентират волатилния темперамент на криптовалутите и поучават евентуалните “стейкъри ” да проведат задълбочено изследване.

Coinbase поучава да не се концентрират активи в една инвестиция заради неналичието на регулаторна отбрана. Изборът на Avalanche отразява репутацията му на високоскоростна блокчейн мрежа от първи пласт, целяща да предложи доста по-бърза обработка на транзакции спрямо Биткойн .

Добавянето на AVAX към функционалността за стейкинг на Coinbase служи като доста валидиране за Avalanche, като евентуално покачва търсенето и подтиква дълготрайното повишаване на цената. Въпреки скорошния спад от 8.35%, известието за стейкинг може да алармира за поврат на тенденцяита в близко бъдеще.

Крипто промишлеността е изправена пред регулаторни провокации, изключително във връзка с стейкинга, което регулаторните органи като SEC са класифицирали като предложение на скъпи бумаги. Скорошните правни дейности против платформи като Kraken акцентират регулаторната неустановеност към този капиталов инструмент.

В отговор претендентите за неотдавна утвърдените спот Етериум ETF отстраниха клаузите за стейкинг от своите приложения, с цел да предотвратят регулаторните спънки.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР