Неотдавнашният отчет за приходите на Nvidia показа продължаващата динамика в

...
Неотдавнашният отчет за приходите на Nvidia показа продължаващата динамика в
Коментари Харесай

AI бумът е в разгара си – и отчета на Nvidia е показателен за това

Неотдавнашният доклад за приходите на Nvidia сподели продължаващата динамичност в бранша на изкуствения разсъдък (AI), като приходите на производителя на чипове в размер на $26 милиарда и облагата от $6.12 милиарда на акция надвишиха консенсусните прогнози на анализаторите.

Добрите резултати доведоха до рекордно високо равнище на акциите на Nvidia при равнище от $1,007 в следборсовата търговия в сряда.

Анализаторите, в това число Бен Рейтс от Melius Research, реагираха позитивно на резултатите на Nvidia, като Рейтс увеличи целевата цена до $1,250 и резервира рейтинга „ “ за акциите.

Опасенията по отношение на евентуалното закъснение на поръчките на настоящи чипове преди стартирането на новата гама Blackwell на Nvidia бяха отхвърлени от основния изпълнителен шеф Дженсън Хуанг, който акцентира възходящото търсене на настоящите Hopper чипове.

Освен това опасенията за конкуренция от страна на персонализирани чипове от страна на огромни софтуерни компании като Microsoft, Amazon и Meta бяха прегледани от Хуанг, който акцентира по-високата продуктивност на Nvidia и по-ниската обща цена на благосъстоятелност.

Въпреки че Хуанг означи засилената конкуренция в Китай заради рестриктивните мерки за експорт, оповестяването на разделянето на акциите на Nvidia в съответствие 10 към 1 ускори ентусиазма на вложителите. Въпреки че разделянето на акции не основава нова стойност, то прави задачите акции по-достъпни за вложители с по-малък бюджет.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР