Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов често попада в класация

...
Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов често попада в класация
Коментари Харесай

Бисерите на Стойчо Младенов

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов постоянно попада в ранглиста за бисери и има за какво.

Ето и едни от най-ярките му бисери.

"Тези мачове почват да стават един огромен цирк. Такава угриженост да спасяваме Левски. Какво да ги спасяваме?! " Младенов разяснява по забавен метод съдийството на Вечното дерби с Левски.

"Днес бяхме една безвредна игла ". Стойчо остана доста отчаян от следващата загуба на "червените ". 31-кратните първенци паднаха с 0:2 при гостуването си на Ботев (Пловдив).

"През оная работа ми е. Не ме интересуват приказките по мой адрес "

"Какво да вършим? Да ни хакат откъм гърба, а ние да се дупиме. Няма да стане ". Младенов не остана удовлетворен от съдийството на мача с Локомотив (София).

"Селекцията ни коства зеро ". Треньорът разяснява селекцията на алените, влагайки забавна дума, а в това време на "Армията " идват една дузина задгранични играчи.

"В рискови обстановки оцеляваме единствено аз и ЦСКА ", Стойчо Младенов не страда от липса на самочувствие.

"Нашият тим на ЦСКА още не е тим "

"Македонче с темперамент ", Стойчо Младенов разяснява крилото Антон Карачанаков

"Защо ми викат Тройчо? Защото станах първенец на говеждия стадион ли? " (2003)

"Приказките на Жаклин Михайлов и Томислав Русев си ги поставям на оная работа! " (2003)

"Два пъти съм бил треньор на ЦСКА и двата пъти съм ставал първенец. През 2002 година минах през тях като на подготовка за успеха с 3:0. Вторият път пък бях още по-категоричен. Разбих един тим, който те смятаха за "дрийм тийм "

След 3:0 над Левски
"Всички да ми викат Тройчо. Господ реши подобен резултат, с цел да се изкефя "
"Оторизирам всички публицисти от през днешния ден да ме назовават Тройчо. Заслужих си името. Томов се завърна с гръм и тропот. Той избави клуба. Днес е популярен празник и за моето семейство - със брачната половинка ми вършим 33 години взаимен живот. Господ беше решил резултатът да е тъкмо 3:0, с цел да се изкефя. "

След 1:0 над Левски
"Левски даде 500 000 лв. за Огнянов, Крумов и Белаид, а ние нямаме нито лев. Но всеки месец ще сме по-добре. Казах на Анатоли Нанков, че изпускаме доста и несъмнено ще приключим 0:0. Но вкарахме, 1:0 ми е обичан резултат. Ще бъде правилен до гроб на почитателите, обичам ги! "Армейският " дух е жив! "

След 3:1 над Левски
Тези три гола бяха най-малкото, с което да си тръгнат. Такива неща се случват на 100-годишнината им, по този начин бият по престижа и имиджа им... Важното за нас е, че продължаваме да бием Левски. "

След 2:0 над Левски
"Това е шестата ми поредна победа над Левски. Нека ме упрекват - отговорен съм! Аз имам една цел - до края на живота си да се боря за моя тим ЦСКА. "

"Не е първата среща, която играхме 11 против 14. Искам да знаете - ЦСКА ще бъде първенец! Искате или не желаете. Всеки мач ще играем против 14, само че ние ще сме. Да го знаете от мен това нещо. Всичко хубаво ви искам ", разпалено съобщи Младенов, тропайки неведнъж по масата след 1:1 с Рилски състезател на 8 март 2003 година в Самоков.

"Лудогорец и Левски играят комбина против ЦСКА "

"Има инструкция от БФС за купа на Левски ", това изявление на Стойчо е в сезон, когато Лудогорец в последна сметка става първенец

"Аз не работя за пари в ЦСКА, аз единствено давам ", Стойчо се прави на добродушен, а в това време прибира заплата от 35 000 лв., а синът му Стойчо Младенов-Младши се разписва против 9 000. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР