Бившият мениджър на Челси Рей Уилкинс защити Антонио Конте, който

...
Бившият мениджър на Челси Рей Уилкинс защити Антонио Конте, който
Коментари Харесай

Бивш мениджър на Челси защити Конте

Бившият управител на Челси Рей Уилкинс отбрани Антонио Конте, който е заплашван от уволняване поради слабите резултати на лондончани напоследък. Челси загуби в два следващи мача на " Стамфорд Бридж " - 0:3 от Борнемут и 1:4 против Уотфорд.

Според Уилкинс виновността е в играчите, а не в мениджъра, който работи с цялостна отдаденост, до момента в който за футболистите не може да се каже същото и явно става въпрос за протест за освобождението му.

" И различен път са устройвали сходни спектакли, като тогава Жозе Моуриньо беше заставен да си тръгне. В момента Челси е междинен тим. Не виждам да има водач в съблекалнята като Джон Тери, който да ги накара да играят. Ще е неточност Конте да бъде уволнен ", счита Уилкинс, който преди време поддържа по сходен метод и Моуриньо. Според него до момента в който Челси се намира в топ 4, постът на Конте не е заплашен.

За отговорността на играчите приказва и капитанът на Челси Гари Кейхил, който загатна и за нередности в тима.

" В последните два мача не можех да позная както себе си, по този начин и тимът. Отдавна не се бях чувствал толкоз зле ", разяснява Кейхил.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР