Бившият футболсит на и националния отбор Станислав Ангелов заяви пред

...
Бившият футболсит на и националния отбор Станислав Ангелов заяви пред
Коментари Харесай

Станислав Ангелов за треньорските лицензи: Ще си търся правата в съда

Бившият футболсит на и националния тим Станислав Ангелов съобщи пред Sporta.bg , че ще си търси правата в съда, откакто не бе признат за курсист за Про Лиценз от Българската треньорска школа.

" Леко неуместно се показаха доцентите, които работят в този съюз. Исках да схвана съответните претекстове за тяхното решение. Проблемът е там, че няма никаква осведоменост. Ние не знаем безусловно нищо. Ние решаваме на момента какво се случва. Преди изпита не знам от какво се печелят точки.
Целият проблем и проблем е персонален. Явно има нещо персонално към мен. Аз нямам нищо персонално към нито един от експертите ", стартира Ангелов пред Sportal.bg .

" Всичко обаче би трябвало да има някаква конкретика, в случай че желаеме да прекратим с нещата, които се случват в треньорството. Господин Мадански не е спрял да работи. Не е ли нечиста сделка, това не е ли спор на ползи? Аз имам документи, имам всичко черно на бяло. Всичко при мен си върви в работен режим. Това обаче не е тяхната работа, тяхната работа е да дефинират дали ставам за треньор.
Трябва да имаш информация за всички и да си доста постоянен душевен, с цел да имаш Про лиценз. Нивото обаче е това, което бе написано от треньорската комисия.

Всички, които са играли в Левски са отпаднали, а тези, които са били част от ЦСКА, са признати. Не е почтено, че избрани хора с лека ръка не помнят това, което съм постигнал във футбола, което съм учил.

Във футбола няма вярно и погрешно. Това е повода да има точни и ясни критерии. Защо ме позволяват на изпит, откакто не ми признават лиценза? Това е насмешка с мен. Допускат те на изпит, а там ти споделят, че те не важат. Решението за изпита се взима месец по-късно. Било е трагична история. Пълен парадокс е цялата работа там. Не е единствено до изпита ", добави още той.

" Чакам публично решение. Ще се обърна към административния съд, в случай че няма решение през идната седмици. Ще се съглася, щом нямам нужните точки, с цел да мина изпита. Всички тези критерии и точки трябваша да ги разгласят авансово. Ще си диря правата в съда. Тази обстановка не е добре за футбола. Имам искания против работата на хората, които бяха в тази комисия. Ще напиша писмо и до УЕФА.

Децата в школата, която аз управлявам, постоянно ще обичат Левски. Това, което беше преди, това е и в този момент. С Наско сме в доста положителни връзки. Темата " Раковски " не е на дневен ред там ", приключи Станислав Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР