Бившият футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант откровено нападна новия мениджър

...
Бившият футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант откровено нападна новия мениджър
Коментари Харесай

Бившият футболист на Ливърпул за Рафа Бенитес: Той няма да постигне нищо в Евертън

Бившият футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант искрено атакува новия управител на Евертън Рафаел Бенитес.

Пенант сложи под сериозна въпросителна качествата на испанския експерт и го назова слаб треньор.

Англичанинът, който бе част и от състава на Арсенал самоуверено съобщи, че Евертън просто ще се провали с гръм и тропот, а Бенитес скоро още веднъж ще си търси нов клуб.

" Рафаел Бенитес е слаб управител. Работил съм с него, когато бях в Ливърпул и мога да кажа толкоз неща. Евертън сбъркаха с неговото назначение и ще страдат. Те желаят да се развиват, да тръгнат по нов път, само че по този начин няма да стане. Видяхме какво сътвори Рафа в Нюкасъл, аз мисля, че не направи нищо кой знае какво. Той не е водач и в никакъв случай не е бил ", разяснява Пенант.

" Винаги ще си припомням тези дни в Ливърпул, когато за нас беше мъчно. На полувремето изоставахме в резултата, а мениджърът просто мълчеше и не знаеше какво да прави. Тогава, Стивън Джерард бе огромният водач. Той поемаше отговорността и говореше много повече от Рафа. Испанецът въобще не е толкоз специфичен, както си мислят някои хора ", добави той.

" Другото, което не ми харесваше бе това, че ти не можеш да отидеш при него и да му споделиш проблемите си като човек. Да му разкажеш, в случай че нещо те тревожи, Бенитес просто не търсеше контакта с нас. Джерард правеше всичко и на моменти неговата роля бе доста по-голяма в сравнение с тази на треньора. Евертън сами си избраха мениджъра, само че скърбя, предизвестявам ги да не чакат нищо положително ", разяснява Пенант.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР